ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αρκαδίας στηρίζει τον ΑΣΤΕΡΑ (video & photos)

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, κ. Γιώργος Μποροβήλος υποδέχθηκε στο Star Store το Προεδρείο του Εμπορικού Συλλόγου Αρκαδίας, τα μέλη του οποίου εμπράκτως επιβεβαίωσαν τη στήριξή του στον σύλλογό μας.

 ΑΣΤΕΡΑΣ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αρκαδίας προχώρησε στη συμβολική κίνηση της αγοράς ενός εισιτηρίου διαρκείας για τους εντός έδρας αγώνες του ΑΣΤΕΡΑ για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023. 

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, κ. Γιώργος Μποροβήλος, παρέδωσε το εισιτήριο διαρκείας στον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αρκαδίας, κ. Θέμη Ζούζουλα και στους Α΄Αντιπρόεδρο, κ. Δημήτρη Μηλιώνη και Β' Αντιπρόεδρο, κ. Παναγιώτη Πιτερό. 

Ο κ. Μποροβήλος ευχαρίστησε το Προεδρείο του Εμπορικού Συλλόγου για την έμπρακτη στήριξη που παρέχουν στον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και τόνισε τη σημασία και το ρόλο που διαδραματίζει ο ΑΣΤΕΡΑΣ στην πόλη του. 

Επίσης, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ αναφέρθηκε στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον Περιφερειάρχη, κ. Παναγιώτη Νίκα με θέμα την κατασκευή στεγάστρου στο γήπεδο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης". 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων