ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Μποροβήλος: "Να δείξει η περιφέρεια σε Μπάκο - Καϋμενάκη ότι δεν είναι μόνοι"

Ο πρόεδρος του ΑΣΤΕΡΑ, Γιώργος Μποροβήλος μίλησε για τη συνάντηση που είχε με τον Περιφερειάρχη μαζί με τον Γιάννη Καϋμενάκη και τόνισε πως η περιφέρεια πρέπει να δείξει στους ιδιοκτήτες της ομάδας ότι δεν είναι μόνοι τους.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

Tην Τετάρτη (3/8) ο πρόεδρος του ΑΣΤΕΡΑ, Γιώργος Μποροβήλος και ο εκ των ιδιοκτητών της ομάδας Γιάννης Κϋμενάκης επισκέφτηκαν την έδρα της Περιφέρειας, όπου είχαν συνάντηση, σε καλό κλίμα, με τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα αναφορικά με το αίτημα των κιτρινομπλέ για την απαραίτητη κατασκευή σκεπάστρου στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης".

Ο πρόεδρος των Αρκάδων μίλησε για τη συνάντηση των δυο πλευρών, εξέφρασε την πεποίθηση πως το έργο θα πάρει σύντομα τον δρόμο του και τόνισε πως η περιφέρεια πρέπει να δείξουν στους κ.κ. Μπάκο και Καϋμενάκη ότι δεν είναι μόνοι τους στην προσπάθεια τους.

Η τοποθέτηση του κ. Μποροβήλου:

"Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα. Το αίτημα είχε υποβληθεί και παλαιότερα από τον ΑΣΤΕΡΑ. Εκτιμούμε πως είναι σε καλό δρόμο. Είναι ένα έργο που το έχει ανάγκη ο ΑΣΤΕΡΑΣ, το έχει ανάγκη η πόλη μας, το έχουν ανάγκη και οι φίλαθλοι μας, διότι οι κακές καιρικές συνθήκες της Αρκαδίας τον χειμώνα αποτρέπουν τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο. Με την κατασκευή του σκεπάστρου θα λυθεί ένα σοβαρό πρόβλημα. Η περιφέρεια το κατανοεί αλλά πρέπει να καταλάβουμε πως όλες οι ομάδες έχουν τη βοήθεια της περιφέρειας. Τα γήπεδα που έγιναν και θα γίνουν είχαν την οικονομική συνδρομή της δικιάς τους περιφέρειας. Παρότι στο γήπεδο μας και η τελευταία... πρόκα έχει πληρωθεί από τον κύριο Μπάκο και τον κύριο Καϋμενάκη και είναι δημοτικό το αίτημα μας είναι απόλυτα εύλογο. Πρέπει να καταλάβουν αυτοί οι άνθρωποι πως δεν είναι μόνοι τους. Δεν είναι μόνο το οικονομικό. Κάπου αισθάνονται πως δεν έχουν την βοήθεια που θα έπρεπε. Με την κουβέντα που κάναμε στην περιφέρεια αυτό έγινε κατανοητό και σιγά σιγά θα μπούμε στις διαδικασίες για την κατασκευή του σκεπάστρου. Εκτιμώ σε εύλογο χρονικό διάστημα, καθώς υπάρχει και η γραφειοκρατία του Δημοσίου. Θέλω να πιστεύω πως επειδή είναι ένα σοβαρό έργο και κοινής παραδοχής πως πρέπει να γίνει θα πάρει τον δρόμο του γρήγορα".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 31 8 11 12 35
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 31 10 4 17 34
3 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 31 7 13 11 34
4 ΟΦΗ 31 7 13 11 34
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 31 7 9 15 30
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 31 7 8 16 29
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 31 6 10 15 28
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 31 3 10 18 19

Ροη Ειδησεων