ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Συνάντηση Καϋμενάκη - Μποροβήλου με Νίκα για το "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης"

Συναντήθηκαν την Τετάρτη (3/8) ο εκ των ιδιοκτητών του ΑΣΤΕΡΑ, Γιάννης Καϋμενακής και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Μποροβήλος, με τον περιφερειάρχη, Παναγιώτη Νίκα, με θέμα τον εκσυγχρονισμό του "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης".

ΑΣΤΕΡΑΣ

Η ανακοίνωση της περιφέρειας:

"Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας είχε συνάντηση την Τετάρτη 3 Αυγούστου, στην έδρα της Περιφέρειας, με τα στελέχη του Αστέρα Τρίπολης Γιώργο Μποροβήλο και Γιάννη Καϋμενάκη.

Αντικείμενο της συνάντησης αποτέλεσε ο εκσυγχρονισμός του δημοτικού γηπέδου Τρίπολης, στο οποίο φιλοξενείται ο Αστέρας, έργο στο οποίο -όπως τόνισε ο Π. Νίκας- η Περιφέρεια είναι θετική, στο πλαίσιο μιας προγραμματικής σύμβασης με τον Δήμο Τρίπολης.

Παράλληλα, ο περιφερειάρχης εξέφρασε για μία ακόμα φορά την ικανοποίηση για την σημαντική προβολή που η ποδοσφαιρική ομάδα του Αστέρα Τρίπολης προσφέρει συνολικά στην Περιφέρεια Πελοποννήσου".

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων