ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Οικογένεια Σκορπίδα: "Ευχαριστούμε Μπάκο, Καϋμενάκη και τον ΑΣΤΕΡΑ για την μεγάλη αγκαλιά"

Η οικογένεια του εμβληματικού γενικού αρχηγού του ΑΣΤΕΡΑ, Μπάμπη Σκορπίδα, με ανακοίνωσή της ευχαριστεί τον κόσμο ευχαριστεί όλη την "οικογένεια" της ομάδας και όλους όσοι έδωσαν το παρών στο τελευταίο αντίο, για τη στήριξή τους.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

Η ανάρτηση του γιού του Μπάμπη Σκορπίδα, Κώστα:

"Η ευχή σας, η παρουσία σας, η αγκαλιά σας είναι τα μοναδικά που μπορούν να απαλύνουν τον πόνο μας αυτές τις ώρες.
 
Ο Μπάμπης, ο πατέρας μας, ο σύζυγος, ο άνθρωπός μας, σίγουρα κάτι θα είχε να πει σε όλους σας για να διώξει και τον δικό σας πόνο. Τα δικά σας δάκρυα.
 
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τους ιδιοκτήτες της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, κ. Δημήτρη Μπάκο και κ. Γιάννη Καϋμενάκη, για τη στήριξή τους, αλλά ακόμη περισσότερο για όσα προσέφεραν στον Μπάμπη και σε εμάς, την οικογένειά του, όλα αυτά τα χρόνια. Δεν υπολογίζονται και δεν ξεγράφονται ποτέ!
 
Να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, κ. Γιώργο Μποροβήλο, που εκτός από την αμέριστη στήριξη και συμπαράστασή του, μίλησε μέσα από την καρδιά του για τον φίλο του. Τον κ. Δημήτρη Μποροβήλο, τον κ. Δημήτρη Κενέ και όλους τους ανθρώπους της διοίκησης που δεν μας άφησαν στιγμή μόνους μας. Να ευχαριστήσουμε στο πρόσωπο του Ματίας Ιγκλέσιας, τους αρχηγού μας, όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Επίσης σύσσωμη την οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ, η οποία ήταν και οικογένεια του Μπάμπη, που ήταν εκεί στο τελευταίο του αντίο και τους φιλάθλους της ομάδας, για αυτή την τόσο μεγάλη αγκαλιά που άνοιξαν!
 
Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Τρίπολης, κ. Κωνσταντίνο Τζιούμη, καθώς και όλους τους πολιτικούς φορείς και τους ανθρώπους του πολιτισμού που με την παρουσία τους και τα ξεχωριστά λόγια τους τίμησαν τον Μπάμπη με τον καλύτερο τρόπο.
 
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου, στους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκαν μαζί του, καθώς και στην ΕΠΣ Αρκαδίας, σε όλες τις ομάδες της Αρκαδίας, σε όλους τους συλλόγους της επικράτειας, αλλά και σε όλο τον κόσμο, για τα μηνύματα συμπαράστασης και για την παρουσία τους αυτή την τόσο δύσκολη ημέρα για εμάς.
 
Όλοι σας ήσασταν και θα είσαστε οι καλύτεροι φίλοι του Μπάμπη!
 
Με τις πιο θερμές ευχαριστίες
Η οικογένεια του Μπάμπη Σκορπίδα".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 30 10 4 16 34
2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 30 7 13 10 34
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 30 7 11 12 32
4 ΟΦΗ 30 6 13 11 31
5 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 30 7 8 15 29
6 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 30 6 9 15 27
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 30 5 10 15 25
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 30 3 10 17 19

Ροη Ειδησεων