ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Με απόφαση Καϋμενάκη - Μπάκου, αίθουσα Tύπου "Μπάμπης Σκορπίδας"!

Όπως ανακοίνωσε στην κηδεία του Μπάμπη Σκορπίδα ο πρόεδρος του ΑΣΤΕΡΑ, Γιώργος Μποροβήλος, η αίθουσα Τύπου του "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" θα πάρει το όνομα του εμβληματικού γενικού αρχηγού της ομάδας μετά από απόφαση των κ.κ. Καϋμενάκη - Μπάκου.

ΑΣΤΕΡΑΣ

 

"Τέτοιες μέρες οι σημαίες κυματίζουν μεσίστιες. Τι γίνεται όμως όταν αυτή που «φεύγει» είναι η ίδια η σημαία του συλλόγου;". Με αυτή την φράση έκλεισε τον επικήδειο του για τον Μπάμπη Σκορπίδα ο πρόεδρος του ΑΣΤΕΡΑ, Γιώργος Μποροβήλος.

Ο εκλιπόντας επί τέσσερις δεκαετίες "υπηρέτησε" με όλες τις δυνάμεις του τον ΑΣΤΕΡΑ. Από την επανίδρυση του συλλόγου μέχρι και χθες (19/6) που έφυγε από τη ζωή ήταν στο πλευρό των κιτρινομπλέ και αναδείχθηκε σε μια εμβληματική φυσιογνωμία για την ομάδα.

Οι ιδιοκτήτες της ΠΑΕ, Γιάννης Καϋμενάκης και Δημήτρης Μπάκος αποφάσισαν να τιμήσουν τον εκλιπόντα, δίνοντας το όνομα του στην αίθουσα Τύπου του "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης", όπως ανακοίνωσε κατά την εκφώνηση του επικήδειου ο Γιώργος Μποροβήλος.

Ο εκ των ιδιοκτητών του ΑΣΤΕΡΑ, Δημήτρης Μπάκος βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (20/6) στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου, στην Τρίπολη για το ύστατο χαίρε στον Μπάμπη Σκορπίδα, μαζί με τον πρόεδρο της ομάδας, Γιώργο Μπροροβήλο και τους αντιπροέδρους Δημήτρη Μποροβήλο - Δημήτρη Κενέ.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων