ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Η επιτυχία του Αστέρα Τρίπολης Νέας Υόρκης

Μια σημαντική επιτυχία γιόρτασε το νεοσύστατο τμήμα του ΑΣΤΕΡΑ στη Νέα Υόρκη, αφού η ομώνυμη ομάδα κατάφερε να ανέβει κατηγορία και τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Premier Division.

 

Αναλυτικά:

ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΠΟΔΙΑ ....ΣΤΗΝ PREMIERDIVISION Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ

Για πρώτη φορά απο ιδρύσεώς του ο Αστέρας Τρίπολης Νέας Υόρκης ανεβαίνει το υψηλότερο σκαλοπάτι στο LongIslandSoccerFootballAssociation(LISFL) και απο τον Σεπτέμβριο θα αγωνίζεται στη κατηγορία PremierDivision. Ακολουθώντας την ίδια φανταστική πορεία όπως διετέλεσε κατά το παρελθόν ο μεγάλος Αστέρας στη Τρίπολη, Αρκαδίας έτσι και η αντίστοιχη ομάδα στη Νέα Υόρκη «καταπίνει» τις κατηγορίες  μία μία κάθε χρονιά  και αντιμετωπίζει όλο και μεγαλύτερες προκλήσεις.

Λίγοι άνθρωποι πίστεψαν στο τολμηρό όνειρο που είχαν το 2017 οι ιδρυτές του συλλόγου Απόστολος Λαγός και Κώστας Μάνεσης, όπου με τις «ευλογίες»  του προέδρου της ομάδας στη Τρίπολη κ. Γιώργου Μποροβήλου, αποφάσισαν να προωθήσουν το όνομα της αγαπημένης ομάδας  των Αρκάδων στα γήπεδα της Νέας Υόρκης. Εδώ και μια πενταετία οι δύο έμπειροι παράγοντες και φίλοι έδρασαν με τρόπο αποφασιστικό ώστε να πλαισιώσουν την ομάδα με το κατάλληλο υλικό ώστε να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στο ερασιτεχνικό  ποδόσφαιρο  της αμερικανικής μεγαλούπολης. Έχουν δώσει την ευκαρία σε πάρα πολλά  ελληνόπουλα να βελτιώσουν τις ικανότητές τους, παιδιά που φόρεσαν, τίμησαν και εξακολουθούν να τιμούν την φανέλα του Αστέρα Τρίπολης ΝΥ. Ξεκινώντας απο τις πολυ μικρές κατηγορίες η ομάδα έφτασε το 2022 στο ανώτερο επίπεδο του LongIslandLeagueγια να ανταγωνισθεί με άλλες μεγάλες και ιστορικές ομάδες της περιοχής. Οχι μόνο ανέβασαν το σύλλογο τέσσερις κατηγορίες  σε χρόνο ρεκόρ αλλά παράλληλα διεύρυναν την οικογένεια του Αστέρα με πολλούς επιφανείς υποστηρικτές οι οποίοι βοηθούν στη υλοποίηση της επιτυχίας της ομάδας. Έτσι οι υπεύθυνοι στον Αστέρα αισθάνονται την ανάγκη, δια μέσου του Εθνικού Κύρηκα, να ευχαριστήσουν την μεγαλύτερη εισαγωγική εταιρεία ελληνικών τροφίμων «TITANFOODS», το πασίγνωστο «BUCCANEERDINER», την αξιόπιστη εταιρεία «STYLIANOUACCOUNTING», την έμπειρη «MICRONRESTORATION» καθώς και την μοναδική «UNITEDBROTHERSFRUITMARKET», για τη πολύτιμη συνδρομή τους και αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της επιτυχίας του Αστέρα Τρίπολης ΝΥ.

Κάτω απο τις οδηγίες του έμπειρου προπονητή DannyDiliberti, η ομογενειακή ομάδα  κατακτά για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τη πρώτη θέση, αφού τη σεζόν 2020-21 είχε κάνει  ανάλογη αξιόλογη πορεία στην δεύτερη κατηγορία. Απομένει ακόμα ο τελικός για την κατάκτηση του τροπαίου της πρώτης κατηγορίας όπου αναμένεται να αντιμετωπίσει μια εκ των τριών PortJefferson 1, CosmaDamiano, NY Serbia. Ενώ η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε, η ομάδα που θα αντιμετωπίσει ο Αστέρας στο τελικό δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή λόγω της εκρεμότητας του αγώνα  NYSerbiaCosmaDamiano,  λόγω ένστασης και των δύο ομάδων στην αναμέτρηση που είχαν μεταξύ τους προ δύο εβδομάδων. Η ομοσπονδία LISFLέλαβε την απόφαση όπως επαναληφθεί ο αγώνας και αναλόγως αποτελέσματος η ομάδα που θα καπαρώσει τη τρίτη θέση στο βαθμολογικό πίνακα θα πάρει το εισιτήριο για τον ημιτελικό αγώνα τη Τετάρτη 8 Ιουνίου. Ο νικητής από αυτό το ζευγάρι θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Τρίπολης ΝΥ στο μεγάλο τελικό για την κατάκτηση του τροπαίου.

Όλοι στο στρατόπεδο των «Αρκάδων» προετοιμάζονται πυρετωδώς για να γιορτάσουν τη κατάκτηση ενός ακόμα τροπαίου. Καλούνται όλοι οι «Αρκάδες» και μη, όλοι οι Ομογενείς να υποστηρίξουν τη φιλότιμη προσπάθεια του ομογενειακού συλλόγου και να δώσουν βροντερό παρών στο μεγάλο τελικό τη Κυριακή στις 12 Ιουνίου, 6 μμ, στο CollegePointField(130 stand 23 ave, CollegePoint, Queens, NY, 11354).

                  Η  ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

LISFL 2021-2022

Division 1

Pts

GP

1

Asteras Tripolis NY  

26

12

2

Port Jefferson 1  

20

12

3

SS Cosma Damiano  

19

11

4

Guyana Juniors AP Generals  

19

12

5

NY Serbia  

17

11

6

NY Polet  

9

12

7

Mineola Portuguese  

4

12

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 30 10 4 16 34
2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 30 7 13 10 34
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 30 7 11 12 32
4 ΟΦΗ 30 6 13 11 31
5 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 30 7 8 15 29
6 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 30 6 9 15 27
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 30 5 10 15 25
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 30 3 10 17 19

Ροη Ειδησεων