ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ λέει "ΟΧΙ" στον ρατσισμό και τις διακρίσεις (vid)

Φωτογραφία: asterastripolis.gr

Ο προπονητής και παίκτες του ΑΣΤΕΡΑ από διαφορετικές εθνικότητες στέλνουν το μήνυμα κατά των φυλετικών και κοινωνικών διακρίσεων, τιμώντας την 21η Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα κατά του Ρατσισμού.

 ΑΣΤΕΡΑΣ

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ:

 

Με μεγάλη κοινωνική ευθύνη και ευαισθησία, ο ΑΣΤΕΡΑΣ για ακόμη μία χρονιά συμμετέχει ενεργά στην διεθνή εκστρατεία #morethanfootball, η οποία θα διαρκέσει έως τις 14 Απριλίου.

Η σημερινή, 21 Μαρτίου, πρώτη ημέρα των εβδομάδων δράσης συμπίπτει με την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Ρατσισμού. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ παρουσιάζει ένα video στο οποίου συμμετέχουν άνθρωποι από τις έξι διαφορετικές που υπάρχουν στον σύλλογο. 

Ο προπονητής, Milan Rastavac από την Σερβία, ο Federico Alvarez από την Αργεντινή, ο Γιώργος Κανελλόπουλος από την Ελλάδα, ο Leo Tilica από την Βραζιλία, ο Kevin Soni από το Καμερούν και ο Asier Benito από την Ισπανία στέλνουν το μήνυμα κατά των φυλετικών και κοινωνικών διακρίσεων.

 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ, με μία σειρά από δράσεις, θα συμμετάσχει και φέτος στις #actionweeks της κοινωνικής εκστρατείας #morethanfootball, στην οποία συμμετέχουν σπουδαίου σύλλογοι από όλη την Ευρώπη.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων