ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Στην 5η φάση μπαίνει στο Κύπελλο ο Αστέρας

Από την πέμπτη φάση θα ξεκινήσει τις φετινές του υποχρεώσεις στο Κύπελλο Ελλάδας ο Αστέρας.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

Η Ε.Π.Ο. έδωσε στη δημοσιότητα την προκήρυξη για τη φετινή διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Αστέρας, όπως και εννιά ακόμα ομάδες της SuperLeague, θα μπουν στη διοργάνωση στην Πέμπτη φάση, με εξαίρεση τους ΑΕΚ, Άρη, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Εκεί θα έχουν προκριθεί ήδη 14 ομάδες από τις προηγούμενες φάσεις και θα κληρωθούν δώδεκα ζευγάρια. Οι αγώνες είναι μονοί. Γηπεδούχος ομάδα είναι η ομάδα που κληρώνεται πρώτη. Σε περίπτωση που κληρωθεί ως γηπεδούχος ομάδα ανώτερης κατηγορίας τότε ο αγώνας θα διεξαχθεί στην έδρα της ομάδας που ανήκει στην κατώτερη κατηγορία.

Θα προκριθούν στην επόμενη (6η φάση) 12 ομάδες και σε αυτές θα προστεθούν ΑΕΚ, Άρης, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ. Μετά από κλήρωση θα προκύψουν οκτώ  ζευγάρια που θα αναμετρηθούν σε διπλές αναμετρήσεις.

Μετά από την κλήρωση των ομάδων που συμμετέχουν στην 6η Φάση θα πραγματοποιηθεί η ανάπτυξη των ζευγαριών για την 7η Φάση (Προημιτελική) και 8η Φάση (Ημιτελική) καθώς και της τυπικά γηπεδούχου ομάδας του Τελικού. Όλοι οι αγώνες είναι διπλοί.  

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων