ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

"Τεσσάρα" για τον Αστέρα Νέας Υόρκης

Ο Αστέρας Νέας Υόρκης πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα LISFL Division 2, με 4-1 κόντρα στην Queens Calcio.

Οπως αναφέρει το δημοσίευμα του ekirikas.com:

ΑΣΤΕΡΑΣΟΦΗ

Την πρώτη νίκη του, και τι νίκη, πέτυχε o Αστέρας Τρίπολης Νέας Υόρκης στο πρωτάθλημα LISFL Division 2. Η ελληνική ομάδα... διέλυσε με σκορ 4-1 την Queens Calcio και μάλιστα εκτός έδρας.

Με «καρέ» τερμάτων από τον αρχηγό της ομάδας Νίκο Πετρίδη, οι «Τριπολιτσιώτες» δεν άφησαν πολλά περιθώρια στους «Αργεντίνους». Ο καταιγισμός των ευκαιριών και ο χορός των γκολ ξεκίνησε από το πρώτο, κιόλας, λεπτό του αγώνα. Μόλις στο 2', χάθηκε η πρώτη καλή ευκαιρία με ωραίο ευθύβολο σουτ του Paul Duca, ξυστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Η ομάδα συνέχισε την πίεση στους αντιπάλους και στο 11' κέρδισε πέναλτι αφού αμυντικός της Queens Calcio υπέπεσε σε παράπτωμα μέσα στην μεγάλη περιοχή τους. Ο αρχηγός και προπονητής Νίκος Πετρίδης ανέλαβε την εκτέλεση και άνοιξε το σκορ, 0-1.

Εξι λεπτά αργότερα ο ίδιος παίχτης, σε μία επέλασή του από δεξιά, ανατράπηκε μέσα στη μεγάλη περιοχή, κέρδισε πέναλτι, και ανέλαβε και πάλι ο ίδιος να το εκτελέσει, αλλά αυτή τη φορά ο τερματοφύλακας των αντιπάλων απέκρουσε και κράτησε την ομάδα του στο παιχνίδι.

Στα επόμενα λεπτά οι αντίπαλοι πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων και προσπάθησαν να ισορροπήσουν το ματς και στο 16' έχασαν μεγάλη ευκαιρία με σουτ στο οριζόντιο δοκάρι. Η αντίδραση του Αστέρα ήταν άμεση και αποτελεσματική, με τον Πετρίδη να... εκδικείται για το χαμένο του πέναλτι, και στο 20', με περίτεχνη ενέργεια να σημειώνει το 0-2. Από το σημείο αυτό και μετά οι παίκτες της ομογενειακής ομάδας πήραν τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού, και τρία λεπτά αργότερα ο ίδιος πετυχαίνει χατ τρικ ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 0-3. Στην εκπνοή του ημιχρόνου σημειώθηκε το γκολ της χρονιάς, από τον συνήθη ύποπτο, Νίκο Πετρίδη, ο οποίος το... κάρφωσε σε ανύποπτη στιγμή από το κέντρο του γηπέδου!

Στην ανάπαυλα των ημιχρόνων οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα Νέας Υόρκης παίρνουν οδηγίες για τη συνέχεια. Το 4-0 του πρώτου μέρους έδωσε την ευκαιρία για πολλές αλλαγές σε παίκτες και συστήματα. Φωτογραφία: Αστέρας Τρίπολης Νέας Υόρκης.

 

Στην επανάληψη και με τον «αέρα» του 4-0, ο Αστέρας κατέβηκε με πολλές αλλαγές και με σκοπό να διαχειριστεί το προβάδισμα στο σκορ. Αν και δεν δυσκολεύθηκε να το καταφέρει, οι γηπεδούχοι σημείωσαν το γκολ της (όποιας) τιμής με απευθείας χτύπημα φάουλ στο 85'.

Η ευρεία νίκη αλλά και η πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας, έδωσε μεγάλη αισιοδοξία στο ελληνικό «στρατόπεδο», όπου αναμένεται να έχει άλλη μια καλή πορεία και για τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Για τις δυο επόμενες αγωνιστικές, ο Αστέρας θα αγωνισθεί στην προσωρινή έδρα του, στο Speno Park Field, East Meadow, NY. Πρόκειται να υποδεχθεί τους South Jamaica Portuguese, Κυριακή 25 Οκτωβρίου, στις 4 μ.μ., και την αμέσως επόμενη Κυριακή 1η Νοεμβρίου στις 3 μ.μ., θα κοντραριστεί με την διεκδικήτρια του τίτλου College Point Flames.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΝΥ: Ghighimoc, Andrade, Narayanan, Καραβαγγέλας, Castaneda, Duca, Valdes, Gallego, Λαδάς, Calle Herrera, Πετρίδης, Aguilar, Biba, Distasi M., Nako.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων