ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Πάλεψαν αλλά...τα δώρα,δώρα

Οι παίκτες του Αστέρα έδειξαν σοβαρότητα, διάθεση αλλά πάλι έχασαν ένα δικό τους τρίποντο.Δείτε τι έκανε σε γενικές γραμμές ο κάθε παίκτης ξεχωριστά.

 ΑΣΤΕΡΑΣ Ολυμπιακός

Παπαδόπουλος: Οσες φορές χρειάστηκε να επεμβεί το έκανε και με σχετική ευκολία. Στο γκολ της ΑΕΛ δεν έχει ευθύνη. Σε γενικές γραμμές στάθηκε πολύ καλά.


Σουάρεθ: Ο άτυχος του ματς. Η αγκωνιά που δέχθηκε από τον Μιλοσάβλιεβιτς στο 23’ τον αποσυντόνισε από το παιχνίδι και λίγα λεπτά αργότερα αναγκάστηκε να αποχωρήσει.


Πασαλίδης: Φανέλα βασικού στο πρωτάθλημα μετά από καιρό. Φυσικά, του έλειπε ο αγωνιστικός ρυθμός αλλά δεν έκανε κάποιο μεγάλο λάθος στο ματς. Σαφώς, ματς με το ματς θα είναι όλο και καλύτερος.


Τασουλής: Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα στο ανασταλτικό κομμάτι, στο δεύτερο προσπάθησε να προσφέρει βοήθειες και στην επίθεση.


Κώτσιρας: Κίνδυνος θάνατος οι επικίνδυνες σέντρες του από τα δεξιά. Οι περισσότερες επιθέσεις του Αστέρα, ήρθαν από την πλευρά του και από τα πόδια του Κώτσιρα.


Μουνάφο: Το... τρεχαντήρι του Αστέρα. Κατάπιε χιλιόμετρα στον άξονα, βοήθησε σε μεγάλο βαθμό στο ανασταλτικό κομμάτι ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές τις οποίες πάτησε περιοχή και απείλησε την αντίπαλη εστία.


Ιγκλέσιας: Βράχος στη μεσαία γραμμή. Η παρουσία του στο βασικό σχήμα έδωσε στην ομάδα σιγουριά και ηρεμία. Δεν άφησε τους αντιπάλους του να κάνουν παιχνίδι από εκεί.


Καπίγια: Ισως έκανε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μέχρι στιγμής με τη φανέλα του Αστέρα. Κινητικός, σωστός στις μεταβιβάσεις του και με πολλές εμπνεύσεις στη δημιουργία. Ειχε την υπέροχη ασίστ στο γκολ του Μπαράλες.


Μαρκ Φερνάντεθ: Πήρε μερικές πρωτοβουλίες στο ματς, ωστόσο δεν κατάφερε να φανεί ιδιαίτερα. Πρέπει να πάρει τα πάνω του ο Μαρκ.


Λουίς Φερνάντεθ: Δραστήριος όπως τον έχουμε συνηθίσει. Δεν κατάφερε αυτή τη φορά να βρει δίχτυα, όμως έπαιξε σημαντικό ρόλο στην επίθεση, δίνοντας πολύτιμες βοήθειες στον Μπαράλες.


Μπαράλες: Ο χρυσός σκόρερ του ματς. Με υπέροχη κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο πλεκτό για το 1-0.  Βούτυρο στο ψωμί του είναι τέτοια παιχνίδια. Είχε κι άλλες ευκαιρίες για να σκοράρει, ωστόσο η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι.


Οι αλλαγές:


Βαλιέντε: Αρκετά λάθη. Πέρασε ως αλλαγή στο ματς στη θέση του τραυματία, Σουάρεθ. Δεν κατάφερε να βρει ρυθμό στο ματς. Στη φάση του γκολ της ΑΕΛ φέρει ευθύνη καθώς χάνει τον προσωπικό του αντίπαλο.


Κρέσπι: Δεν βοήθησε ουσιαστικά με την είσοδό του, σε ένα σημείο που η ομάδα του ήθελε ... σπρώξιμο επιθετικά.

 Αμέτρητες επιλογές, ασφαλείς πληρωμές και επιβράβευση για τους παίκτες! 21+

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 30 10 4 16 34
2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 30 7 13 10 34
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 30 7 11 12 32
4 ΟΦΗ 30 6 13 11 31
5 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 30 7 8 15 29
6 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 30 6 9 15 27
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 30 5 10 15 25
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 30 3 10 17 19

Ροη Ειδησεων