ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ανέβασε τη Μιράντες κι έρχεται Τρίπολη για τον ΑΣΤΕΡΑ!

Στη 2η κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου οδήγησε τη Μιράντες, ο Μπόρχα Χιμένεθ κι έρχεται στην Τρίπολη για να αναλάβει τον ΑΣΤΕΡΑ!

ΑΣΤΕΡΑΣ

Ο νεαρός τεχνικός, παρουσίασε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό σύνολο στη Segunda b εφέτος και αποτέλεσε στόχο πολλών ομάδων για την άκρη του πάγκου τους. Αυτό από μόνο του κάνει την επιτυχία των κιτρινομπλέ να εξασφαλίσουν την υπογραφή του, ακόμα μεγαλύτερη.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ κινήθηκε μεθοδικά κι έχει έρθει σε συμφωνία μαζί του περί τα τέλη Μαϊου, πριν ακόμα ξεκινήσουν τα playoff.

Οι Αρκάδες κατάφεραν να κλείσουν τον Ισπανό τεχνικό ο οποίος θέλει να κάνει το παραπάνω βήμα στην καριέρα του στην Ελλάδα. Ικανός, φιλόδοξος και με διάθεση να εφαρμόσει τη φιλοσοφία του.

Ο Μπόρχα Χιμένεθ αναμένεται εντός της εβδομάδας ( Τετάρτη ή Πέμπτη) στην Τρίπολη για την πρώτη συνάντηση με τη νέα του ομάδα και να ανακοινωθεί επίσημα από τους κιτρινομπλέ.

Φυσικά, ο ΑΣΤΕΡΑΣ θα ξεκινήσει την προετοιμασία του από την 1η Ιουλίου, όπως είχε ανακοινώσει επίσημα η ομάδα. Κατά το διάστημα αυτό, θα γίνουν εργομετρικές εξετάσεις τις πρώτες μέρες ενώ στη συνέχεια  χρέη προπονητή (για λίγες μέρες) θα εκτελέσουν οι Παύλος Γκότσης και Γιάννης Δουβίκας.

O Χιμένεθ, μετά την παρουσίαση του θα πάρει ολιγοήμερη άδεια ώστε να τακτοποιήσει θέματά του στην Ισπανία και μαζί με τον βοηθό του Alejandro Martínez López (φώτο) θα αναλάβουν το χτίσιμο του ΑΣΤΕΡΑ της σεζόν ‎2019-2020!

 

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων