ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Το διπλό μήνυμα του κόσμου του Αστέρα!

Μέσα σε κλίμα αβεβαιότητας, ακόμη και... ξενερώματος αν θέλετε από τη μη έναρξη του πρωταθλήματος μέχρι τώρα, ο κόσμος του Αστέρα έχει καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις σε αυτό το "κενό" από επίσημη δράση διάστημα. 

 

Ο Αστέρας είχε δώσει τις τελευταίες εβδομάδες τέσσερα εντός έδρας φιλικά. Ξεκινώντας από εκείνο με τον Πανιώνιο, στη συνέχεια με αντίπαλο τον Παναιτωλικό, ένα κόντρα στον Ατρόμητο και το Σάββατο με τον Παναρκαδικό (με ελεύθερη είσοδο). Τέσσερα φιλικά στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης", στα οποία το πρώτο και βασικό θέμα ήταν τι έγινε εντός αγωνιστικό χώρου. 

 

Για εκεί, λοιπόν, τα συμπεράσματα βγήκαν και ήταν σε γενικές γραμμές θετικά για την ομάδα του Μάκη Χάβου και τη δουλειά που έχει γίνει, αναμένοντας την έναρξη της Super League. 

 

Σημαντικό δείγμα, όμως, για τον Αστέρα της νέας αγωνιστικής περιόδου πήραμε και από την εικόνα εκτός αγωνιστικού χώρου. Εξω από τις τέσσερις γραμμές. Την εικόνα που είχαν οι κερκίδες του "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης". 

 

Σε μια εποχή, λοιπόν, που ο κόσμος φυσιολογικά έχει απογοητευτεί από όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και που μάταια περίμενε να δει επίσημη αγωνιστική δράση στην Super League, οι φίλαθλοι του Αστέρα έστειλαν το μήνυμά τους. Και αυτό είναι διπλό... 

 

Σε όλα τα φιλικά στις εξέδρες του γηπέδου του Αστέρα βρέθηκαν περισσότεροι από 1.000 φίλοι της ομάδας. Και το πιο βασικό κριτήριο είναι τα πρώτα τρία, όχι εκείνο του τοπικού χαρακτήρα με τον Παναρκαδικό. Είναι ο αριθμός εντυπωσιακός; Οχι. Αλλά είναι ενδεικτικός. Και είναι και συγκρίσιμος με άλλα γήπεδα στα οποία έγιναν φιλικά και στα οποία ο αριθμός των φιλάθλων που δίνουν παρουσία όχι απλώς δεν είναι τετραψήφιος, αλλά δεν πλησίαζε καν για να γίνει. Ακόμη και από ομάδες με πολύ μεγαλύτερη δυναμική... 

 

Το μήνυμα, λοιπόν, από τον κόσμο του Αστέρα είναι διπλό. Το πρώτο και πιο σημαντικό προς την ίδια την ομάδα. Δείχνουν ότι στηρίζουν αυτή τη νέα προσπάθεια που έχει γίνει στο σύλλογο, αυτή τη νέα ομάδα που έχει δημιουργηθεί και δείχνουν αποφασισμένοι να κάνουν το ίδιο και στη διάρκεια της χρονιάς. Αλλωστε, η κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας επίσης έχει δείξει τις προθέσεις του κόσμου του Αστέρα. 

 

Το δεύτερο μήνυμα "στέλνεται" σε εκείνους που έχουν στα χέρια τους τις τύχες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Διότι η παρουσία του κόσμου του Αστέρα στα φιλικά, φανέρωνε ανυπομονησία για την έναρξη των επίσημων αγώνων. Φανερώνει επίσης αγνή αγάπη για την ομάδα τους, αλλά και για το ίδιο το ποδόσφαιρο. Το οποίο, χωρίς οι ίδιοι ή ομάδα τους να έχουν την παραμικρή ευθύνη, στερήθηκαν.

 

Υπομονή, λοιπόν ακόμη μία εβδομάδα για εντός έδρας ματς και σε αυτή τη χρόνια, όπως έστειλαν το μήνυμά τους, όλοι να βρίσκονται δίπλα στην ομάδα. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων