ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΦΩΤΙΖΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ (VIDEO & PHOTOS)

Ηταν μια εκδήλωση καρδιάς. Ψυχής. Αγνής αγάπης για την ομάδα. Ηταν μια εκδήλωση όλης της Τρίπολης. Ο Αστέρας σε μια πολύ όμορφη βραδιά, παρουσίασε τις νέες του φανέλες και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα.

 

Στην πραγματικότητα, ο Αστέρας έδωσε το σύνθημα για τη νέα και ιστορική αγωνιστική περίοδο. Αυτή που θα τον βρει για 10η σερί χρονιά στην Super League. Ετοιμο να πετύχει ακόμη μεγαλύτερα πράγματα. "Και όσοι δεν το έχουν καταλάβει, θα το καταλάβουν", όπως είπε ο Γιώργος Μποροβήλος στο καλωσόρισμά του. 

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ μίλησε για τους δύο ευεργέτες του Αστέρα, έτσι τους χαρακτήρισε, τους κ.κ. Γιάννη Καϋμενάκη και Δημήτρη Μπάκο. Με αυτούς ξεκίνησε, με αυτούς τελείωσε την ομιλία του, θέλοντας να αναδείξει όσα κάνουν για τον Αστέρα, αλλά και να στείλει μήνυμα στην πόλη και σε όλη την ποδοσφαιρική Ελλάδα, ότι με εκείνους εδώ, ο Αστέρας συνεχώς θα μεγαλώνει. 

Οταν πια η αντίστροφη μέτρηση - σε μία βραδιά που κράτησε πάρα πολύ - ολοκληρώθηκε, ο σύλλογος παρουσίασε τις νέες του εμφανίσεις, κίτρινη και συλλεκτική η πρώτη, ροζ με μαύρο στα μανίκια η δεύτερη, που αποτέλεσε και την έκπληξη, κίτρινη αλλά με μπλε σορτσάκι η άλλη επιλογή. 

 

Και στη συνέχεια, τα φώτα έπεσαν στα νέα μεταγραφικά αποκτήματα. Εννέα τον αριθμό, που με τις νέες εμφανίσεις παρουσιάστηκαν μέσα σε αποθέωση από μικρούς και μεγάλους. Ντοναρούμα, Αθανασιάδης, Σεφί, Ζουμά, Τσιλιανίδης, Κώτσιρας, Καλτσάς, Τσουκαλάς, Μπέρτος. Και έπεται συνέχεια... 

 

Εκεί ήταν όλη η ομάδα του Αστέρα, όλοι οι παίκτες, που φωτογραφήθηκαν με μικρούς και μεγάλους, υπέγραψαν αυτόγραφα, πήραν μια μεγάλη αγκαλιά την πόλη μας. 

Οσο για τη διασκέδαση, για αυτή φρόντισε ο Football Free Styler, Αλέξανδρος, που έκανε κόλπα με την μπάλα, που τα χάζευες. Δώρα, κουίζ, εκπλήξεις και πολλά χαμόγελα συνόδευαν μια υπέροχη "αστεριανή" βραδιά. 

 

Απολαύστε το video του arcadiasports.gr

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 31 8 11 12 35
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 31 10 4 17 34
3 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 31 7 13 11 34
4 ΟΦΗ 31 7 13 11 34
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 31 7 9 15 30
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 31 7 8 16 29
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 31 6 10 15 28
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 31 3 10 18 19

Ροη Ειδησεων