ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Πέθανε ο Γιώργος Γεωργίου

 

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 71 ετών άφησε ο Γιώργος Γεωργίου, ο οποίος νοσηλευόταν στον Άγιο Σάββα το τελευταίο διάστημα.

 

Ο Γιώργος Γεωργίου γεννήθηκε στα Πετράλωνα στις 26 Μαΐου 1952 κι έφυγε από την ζωή το πρωί της Δευτέρας (05/06), καθώς νοσηλευόταν στον Άγιο Σάββα. Το 2017 είχε χάσει το γιο του Τάσο, ο οποίος από παιδί είχε διαγνωστεί με τη σπάνια νόσο «αταξία του Φρίντριχ», ενώ είχε συνδέσει το όνομά του με την αθλητική δημοσιογραφία κι έκανε πολλές ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές.

Η πρώτη ενυπόγραφη παρουσία στην έντυπη δημοσιογραφία του Γιώργου Γεωργίου καταγράφηκε σε πολύ νεαρή ηλικία, στην εβδομαδιαία Παναθηναϊκή Φλόγα στις αρχές της δεκαετίας του 1960. Επαγγελματικά δραστηριοποιήθηκε στο χώρο από το 1982, ως μέλος της ιδρυτικής ομάδας της αθλητικής εφημερίδας Ο Φίλαθλος του εκδότη Γιώργου Κουρή, υπό τη διεύθυνση του Νίκου Καραγιαννίδη, ενώ έχει συνεργαστεί και με τα περιοδικά Σύγχρονος Αθλητισμός και Forza. Έγινε ευρύτερα γνωστός στο κοινό μέσω της καθημερινής στήλης που διατηρούσε στον Φίλαθλο, καθώς και με την αρχικά ραδιοφωνική, μετέπειτα τηλεοπτική εκπομπή του Το Καφενείο των Φιλάθλων.

Από το 2008 έως το 2021 πραγματοποιούσε καθημερινές ραδιοφωνικές εκπομπές στο ραδιοσταθμό Real FM 97.8 και ήταν ένας από τους μακροβιότερους δημοσιογράφους του σταθμού από ίδρυσης του. Τον Μάρτιο του 2010 ανακοίνωσε ξαφνικά την αποχώρησή του από την ενεργό δημοσιογραφία, απόφαση την οποία ανακάλεσε μία ημέρα αργότερα, αποδίδοντάς την σε προσωπικούς και όχι επαγγελματικούς λόγους.

 

Είχε παντρευτεί δύο φορές, το 1980 με την πρώτη σύζυγό του Μαρία και το 1997 την δεύτερη του σύζυγο Ευγενία. Έχει αποκτήσει με καθεμιά από τις δύο συζύγους του από ένα παιδί, τον Τάσο (ο οποίος γεννήθηκε το 1982 και πέθανε το 2017) και την Σταυρούλα (γεν. 1998) αντίστοιχα.

 
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων