ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ο φανταστικός Γιαννακόπουλος έβαλε "στοπ" στη Σέριφ και "ονειρεύεται" Εθνική (vid)

O Νίκος Γιαννακόπουλος έκανε ακόμα μια φανταστική εμφάνιση, κράτησε... όρθια τη Ζίμπρου στο Τίρασπολ κόντρα στην ασταμάτητη Σέριφ και μιλώντας στο a-s εξέφρασε το "όνειρο" του για μια κλήση στην Εθνική. 

ΑΣΤΕΡΑΣ

O τερματοφύλακας Νίκος Γιαννακόπουλος αυτή τη σεζόν είναι κάτοικος Μολδαβίας, καθώς υπερασπίζεται την εστία της Ζίμπρου. O Αρκάς κίπερ έχει πάρει τα γάντια του βασικού στις οκτώ πρώτες αγωνιστικές και βρίσκεται σε εντυπωσιακή κατάσταση.

Την Κυριακή (19/9) ο 29χρονος "πορτιέρε" έκανε την καλύτερη του εμφάνιση μέχρι στιγμής, "κράτησε" την ομάδα του στην πιο δύσκολη έδρα του πρωταθλήματος, το Τίρασπολ, κόντρα στην Σέριφ (0-0) και έπιασε πέναλτι. Ο πρώην τερματοφύλακας των ακαδημιών του ΑΣΤΕΡΑ έγινε ο πρώτος κίπερ που κράτησε ανέπαφη την εστία του ενάντια στην "μόνιμη" πρωταθλήτρια της Μολδαβίας.

Ο Γιαννακόπουλος μίλησε στο a-s για την εκπληκτική του εμφάνιση και αναφέρθηκε στο "όνειρο" της Εθνικής: "Αισθάνομαι τρομερά. Έχουμε δυο προπονητές τερματοφυλάκων και κάνουμε φανταστική δουλειά. Η Σέριφ είναι ξεκάθαρα η πιο δύσκολη ομάδα του πρωταθλήματος και κάναμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι απέναντι της. Παίξαμε καλή άμυνα, όμως με τέτοια ποιότητα έκαναν ευκαιρίες, κέρδισαν το πέναλτι αλλά κατάφερα να το αποκρούσω. Κοιτάω κάθε ματς ξεχωριστά και θέλω να βοηθήσω την ομάδα να βγει στην Ευρώπη. Βρίσκομαι σε καλή φάση και το μεγάλο μου όνειρο είναι η κλήση στην Εθνική. Πιστεύω πως έιμαι σε καλή φάση και μπορούν να με δουν".

Φυσικά ο Αρκάς κίπερ αναφέρθηκε και στον "αγαπημένο" του ΑΣΤΕΡΑ, στον οποίο έκανε τα πρώτα του βήματα και εμφανίστηκε αισιόδοξος για το μέλλον. "Η ομάδα δεν έχει ξεκινήσει καλά αλλά είμαι σίγουρος πως είναι θέμα χρόνου να ανακάμψει. Θα διεκδικήσει και μπορεί να μπει στην εξάδα".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων