ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Γιαννακόπουλος στο a-s: "Ο ΑΣΤΕΡΑΣ στηρίζει τα παιδιά του"

O Αρκάς τερματοφύλακας της Ζίμπρου, Νίκος Γιαννακόπουλος, μίλησε στο a-s για την εμπειρία τoυ ποδοσφαίρου της Μολδαβίας αλλά και για τον ΑΣΤΕΡΑ, στον οποίο έκανε τα πρώτα του βήματα.

ΑΣΤΕΡΑΣ

Ο Νίκος Γιαννακόπουλος είναι ένα... παιδί του ποδοσφαίρου της Αρκαδίας. Γεννήθηκε στις 19 Φεβρουαρίου του 1993 στην Τρίπολη και ποδοσφαιρικά μεγάλωσε στα "φυτώρια" του ΑΣΤΕΡΑ, από όπου έκανε το βήμα του για το εξωτερικό. Αρχικά για την Αγγλία και της ακαδημίες τις Μπλάκμπερν και στη συνέχεια στην Ιταλία για την Ουντινέζε.

Ο 29χρονος τερματοφύλακας μετά από μια σεζόν εκτός επέστρεψε στην αγωνιστική δράση, καθώς υπέγραψε στη Ζίμπρου από τη Μολδαβία και μετράει τρεις εμφανίσεις σε ισάριθμες αγωνιστικές. Το πρωτάθλημα της Μολδαβίας είναι ένας δημοφιλής προορισμός τον τελευταίο καιρό για Έλληνες παίκτες, καθώς μεταξύ άλλων έχουν αγωνιστεί εκεί ο πρώην τερματοφύλακας του ΑΣΤΕΡΑ Γιώργος Αθανασιάδης, o Δημήτρης Κολοβός, ο Στέφανος Ευαγγέλου και ο Γιάννης Φοίβος Μπότος.

Ο Νίκος Γιαννακόπουλος μίλησε στο a-s για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του και για τον ΑΣΤΕΡΑ που "στηρίζει τα δικά του παιδιά". 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αρκά τερματοφύλακα:

Για το επίπεδο του πρωταθλήματος της Μολδαβίας: "Είναι καλά οργανωμένο και αρκετά ανταγωνιστικό. Φυσικά η νταμπλούχος Σέριφ Τιρασπόλ που πέρυσι έπαιξε στους ομίλους του Champions League ξεχωρίζει. Οι υπόλοιπες ομάδες είναι πολύ κοντά"

Για τις διαφορές του ελληνικού ποδοσφαίρου με αυτό της Μολδαβίας: "Στη Ζίμπρου και στις άλλες ομάδες της Μολδαβίας υπάρχει σεβασμός προς τους ποδοσφαιριστές είτε είναι ξένοι είτε είναι Μολδαβοί. Οι άνθρωποι των ομάδων είναι από πάνω μας, για να μας στηρίξουν και να μας βοηθήσουν σε ότι χρειαζόμαστε. Αυτό λείπει από πολλές ελληνικές ομάδες".

Για τον ΑΣΤΕΡΑ: "Φυσικά παρακολουθώ ακόμα τον ΑΣΤΕΡΑ. Πήρε έναν Έλληνα προπονητή και ποδοσφαιριστές που τους ξέρει από το ελληνικό πρωτάθλημα. Επίσης στηρίζει τα δικά του παιδιά από τις ακαδημίες. Ίσως ήρθε η χρονιά του για να κάνει κάτι μεγάλο".

Για την εμπειρία του στις κιτρινομπλέ ακαδημίες: "Στον ΑΣΤΕΡΑ έκανα τα πρώτα μου βήματα. Ήμουν στις ακαδημίες πριν πάω στην Ουντινέζε. Είναι μια οργανωμένη ομάδα, που στηρίζει τα παιδιά των ακαδημιών της και τους προσφέρει όλα όσα χρειάζονται για να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο ποδόσφαιρο". 

Για τους προσωπικούς του στόχους για τη νέα σεζόν: "Θέλω να είμαι υγιής και να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τον στόχο της, να τερματίσει σε θέση που θα της δώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων