ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Στον πάγκο ινδικής ομάδας ο Βεργέτης (pic)

Στην Ινδία θα συνεχίσει την προπονητική του καριέρα ο Αρκάς, Στάικος Βεργέτης.

 ΑΣΤΕΡΑΣ

Ο Αρκάς προπονητής, Στάικος Βεργέτης θα συνεχίσει να κοουτσάρει στην Ινδία. Πιο συγκεκριμένα ο έμπειρος προπονητής ανέλαβε την ινδική ομάδα RoundGlass Punjab. 

Η ινδική ομάδα αγωνίζεται στο Punjab State Super Football League,το κορυφαίο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στην πολιτεία Παντζάμπ αλλά και στο της πρωτάθλημα I-League. Ο σύλλογος έχει κερδίσει τον τίτλο της I-League μια φορά το 2017-18, τη δεύτερη σεζόν του στο πρωτάθλημα.

Στην ανακοίνωση της η RoundGlass Punjab έκανε αναφορά στην προπονητική καριέρα του Στάικου Βεργέτη και στον Αστέρα Τρίπολης.

Η ανακοίνωση του συλλόγου:

"Η RoundGlass Punjab FC είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Στάικου Βεργέτη ως νέο προπονητή. Ο Στάικος έχει προπονήσει στο παρελθόν τον ελληνικό σύλλογο του Αστέρα Τρίπολης, όπου τον οδήγησε στην πρόκριση, στη φάση των ομίλων του Europa League και στην καλύτερη θέση του πρωταθλήματος στην ιστορία του συλλόγου".

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων