ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Εθνική στα... κιτρινομπλέ

Πέντε παίκτες που αναδείχθηκαν από τον ΑΣΤΕΡΑΣ συμμετείχαν στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της ΕΘνικής για τους αγώνες του Nations League.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

Ολοκληρώθηκε το πρωί της Παρασκευής (27/5) στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά η 5η προπόνηση του πρώτου σταδίου προετοιμασίας της Εθνικής για τους αγώνες της στο Nations League με την Β. Ιρλανδία στο Μπέλφαστ (2/6) και το Κόσοβο στην Πρίστινα (5/6) και ακολούθως με την Κύπρο (9/6) και το Κόσοβο (12/6) στο Πανθεσσαλικό. Οι διεθνείς και ο κ. Πογέτ ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Κυριακή το απόγευμα (29/5).

Οι παίκτες που συμμετείχαν στην προπόνηση ήταν οι εξής: Μαυροπάνος, Ρότα, Τζαβέλλας, Μπουχαλάκης, Μάνταλος, Λημνιός, Γιακουμάκης, Μασούρας, Αθανασιάδης, Δουβίκας, Διούδης, Γιαννούλης, Κώτσιρας, Αλεξανδρόπουλος, Κουρμπέλης, Μπακασέτας, Σιώπης, Παπανικολάου, Χατζηγιοβάνης, Βλαχοδήμος, Πασχαλάκης.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων