ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Παραμένει στο ΔΣ του ΠΣΑΠΠ ο Τασουλής

 

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο του ΠΣΑΠΠ, στο οποίο για πρώτη φορά συμμετέχουν δύο γυναίκες! Παρέμεινε στην προεδρία ο Γιώργος Μπαντής, Ταμίας είναι ο Τασουλής.

ΑΣΤΕΡΑΣ

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών Ποδοσφαιριστριών ανακοίνωσε το νέο του Διοικητικό Συμβούλιο, όπως προέκυψε από τις εκλογικές αρχαιρεσίες που διεξήχθησαν την 9η Μαΐου 2022, μετά και την ολοκλήρωση της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου που πραγματοποιήθηκε την ίδια ημέρα στο ξενοδοχείο Crowne Plaza Athens-City Center.

Μεταξύ άλλων εγκρίθηκε ομόφωνα ο Διοικητικός και ο Οικονομικός Απολογισμός της Διοίκησης. Μάλιστα η 9η Μάϊου 2022 μπορεί πλέον να λογίζεται ως ημέρα σταθμός στην ιστορία και εξέλιξη του Συνδέσμου καθώς για πρώτη φορά συμμετέχουν στο Δ.Σ. και δύο ποδοσφαιρίστριες, αφού μετά την αλλαγή του καταστατικού της 31ης Μαΐου 2021 οι γυναίκες είναι πλέον σε θέση να αποτελούν μέλη του ΠΣΑΠΠ.

ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΠΣΑΠΠ – ΤΑΠ

Πρόεδρος: Γιώργος Μπαντής

Αντιπρόεδρος: Δημήτριος Κουρμπέλης

Γενική Γραμματέας: Χαρούλα Δημητρίου

Ταμίας: Χρίστος Τασουλής

Ειδικός Γραμματέας: Χρήστος Γρομητσάρης

Ειδικοί Σύμβουλοι: Γιώργος Μασούρας, Αναστάσιος Μπακασέτας

Υπεύθυνη Ανάπτυξης Ποδοσφαίρου Γυναικών: Ελένη Κακαμπούκη

Υπεύθυνος Επικοινωνίας Ποδοσφαιριστών: Ξενοφών Πάνος

Μετά τη συγκρότηση του νέου Δ.Σ. σε σώμα, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Γιώργος Μπαντής ανέφερε τα εξής:

 

"Ο ΠΣΑΠΠ γύρισε σελίδα αφού για πρώτη φορά στο Διοικητικό του Συμβούλιο συμμετέχουν ποδοσφαιρίστριες, στο πλαίσιο των ενεργειών μας για εξάλειψη κάθε ανισονομίας που επικρατεί στο χώρο του ποδοσφαίρου. Στόχος μας είναι να εργαστούμε για το καλό του ποδοσφαιριστή, της ποδοσφαιρίστριας και ευρύτερα του αθλητισμού και για αυτό χρειαζόμαστε την ενεργή συμμετοχή όλων των μελών μας".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων