ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

"Το παιδί σου δεν θα γίνει ποτέ σαν το Μέσι"

Ενα ξεχωριστό βιβλίο που στόχος του είναι, μέσα από το ειρωνικό του ύφος, να καταδείξει το μέγεθος του προβλήματος της συμπεριφοράς των γονιών σε σχέση με το ποδόσφαιρο!

 

Ο Μάκης Ταγταλίδης, που στο παρελθόν έχει διατελέσει και μεταφραστής στον Αστέρα Τρίπολης, με τη συγγραφή του βιβλίου «Το παιδί σου δεν θα γίνει ποτέ σαν τον Μέσι», προσπαθεί να καταδείξει ένα μείζον πρόβλημα στο χώρο του ποδοσφαίρου και στις σχέσεις παιδιού-γονείς.

Περίληψη βιβλίου

Το παρόν βιβλίο είναι προϊόν ενός προβληματισμού της πλειοψηφίας των προπονητών που ασχολούνται με το παιδικό ποδόσφαιρο. Δεν έχει ως σκοπό να «χαϊδέψει» τα αυτιά των γονιών που πιθανόν να το διαβάσουν. Ο στόχος του είναι, μέσα από το ειρωνικό του ύφος, να καταδείξει το μέγεθος του προβλήματος της συμπεριφοράς των γονιών σε σχέση με το ποδόσφαιρο. Ο τίτλος του βιβλίου ίσως είναι προκλητικός, αλλά η συγγραφή και η μετάφραση αυτού του βιβλίου έγινε με απόλυτο σεβασμό προς τους γονείς, ώστε να κατανοήσουν το μέγεθος του προβλήματος και να σκεφτούν αν με τη συμπεριφορά τους βοηθούν το παιδί τους στην προσπάθειά του να διασκεδάσει μέσα από το αγαπημένο του άθλημα.

Η συγγραφή του βασίστηκε σε μαρτυρίες και εμπειρίες προπονητών, σε μεταφράσεις άρθρων που σχετίζονται με το πρόβλημα της συμπεριφοράς των γονιών γενικότερα, από άτομα που έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο. Όλες οι ιστορίες που παραθέτουμε σε αυτό το βιβλίο είναι αληθινές και έχουν συμβεί στην πραγματικότητα.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων