ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Μαθαίνει αντίπαλο στο Κύπελλο

Στη διοργάνωση θα μπουν πλέον και 10 ομάδες της Super League Interwetten, ενώ συνεχίζουν 14 από τις μικρότερες κατηγορίες.
 

ΑΣΤΕΡΑΣ                                               

 

Σε ρυθμούς Κυπέλλου θα μπουν από σήμερα (14/10) οι ομάδες της Super League Interwetten, καθώς στις 11:30 θα γίνει η κλήρωση της 5ης φάσης του θεσμού όπου θα συμμετέχουν οι Απόλλων Σμύρνης, Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος, Βόλος, Ιωνικός, Λαμία, ΟΦΗ, Παναθηναϊκός, Παναιτωλικός και ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι παραπάνω 10 συν τους Λεβαδειακό, Νίκη Βόλου, Ξάνθη, Παναχαϊκή, Πανσερραϊκό, ΑΕΛ, Τρίκαλα, Αναγέννηση Καρδίτσας, Αγιο Νικόλαο,Καλλιθέα, Λευκίμμη, Αχέρων Καναλακίου, Κηφισιά και Ηλιούπολη θα «βγάλουν» 12 ζευγάρια και οι νικητές τους θα περάσουν στη φάση των «16» της διοργάνωσης, όπου θα ενσωματωθούν ΑΕΚ, Αρης, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ.

Οι αναμετρήσεις έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν 26, 27 και 28 του μηνός και τα πάντα θα κριθούν σε μονούς αγώνες (στο ζευγάρια που θα προκύψουν εάν μία ομάδα της μεγάλης κατηγορίας κληρωθεί με κάποια μικρότερης τότε αυτόματα η 2η θα είναι γηπεδούχος).

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων