ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Πριν τον ΑΣΤΕΡΑ, ο ΠΑΟΚ έχει Κύπελλο

Το Κύπελλο Ελλάδας επιστρέφει σήμερα (07/04), με τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει την ΑΕΚ, πριν τον ΑΣΤΕΡΑ!

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ κοντράρουν τις δυνάμεις τους στο ΟΑΚΑ. Αμφότεροι οι Δικέφαλοι προέρχονται από μεγάλες ήττες. Η Ένωση με 5-1 από τον Ολυμπιακό και οι «ασπρόμαυροι» με 3-0 από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. 

Η ΑΕΚ θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ με αρκετές απουσίες, καθώς Τσιγκρίνσκι, Λάτσι, Μπακάκη, Ραντόνια, Χριστόπουλο, Σάκχοφ και Σιμόες δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή. 

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ: Τσιντώτας, Χατζηεμμανουήλ, Αθανασιάδης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Σβάρνας, Χνιντ, Νταντσένκο, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σαρδέλης, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Κοσίδης, Μαχαίρας.

Από την άλλη ο Πάμπλο Γκαρσία συμπεριέλαβε άπαντες τους ποδοσφαιριστές που πήρε μαζί του στην Αθήνα στην αποστολή, και αναμένεται να «κόψει» πέντε ποδοσφαιριστές για να προκύψει η τελική 20αδα, λίγο πριν τη σέντρα.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς , Πασχαλάκης , Ταλιχμανίδης , Βιεϊρίνια , Ροντρίγκο , Βαρέλα , Ίνγκασον , Κρέσπο , Μιχαηλίδης , Λύρατζης , Μπάμπα , Τσιγγάρας , Ελ Καντουρί , Σβαμπ , Ντόουγκλας , Καγκάβα , Ουάρντα , Κωνσταντέλιας , Μουργκ , Λάμπρου , Α.Ζίβκοβιτς , Τζόλης , Σφιντέρσκι , Κρμέντσικ , Κούτσιας

Ο ρέφερι του ντέρμπι των Δικεφάλων θα είναι ο Γκεόργκι Καμπάκοφ, με βοηθούς τους Μάρτιν Μαργκαρίτοφ και Ντιγιάν Χριστόφ.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων