ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ο Χούλι του ΑΣΤΕΡΑ απέκλεισε την Ρεάλ!

Σεζόν 2011-2012: Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Χούλι, ενός παίκτης που την προηγούμενη σεζόν έπαιζε στη Ράγιο Βαγιεκάνο. Σήμερα, μια 10ετία μετά ο Χούλι παίζει στο παιχνίδι της ζωής του, κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

ΑΣΤΕΡΑΣΑΕΛ

Η ομάδα μίας πόλης 59.000 κατοίκων απέκλεισε (με 10 παίκτες) μία "Βασίλισσα" 13 Champions League και μας θύμισε πως το Κύπελλο είναι μια διοργάνωση για τα θαύματα της μιας βραδιάς. Το μπάτζετ της; Μόλις 700.000 ευρώ.

Η Ρεάλ είδε την… μικρούλα Αλκογιάνο να την κοιτάζει στα μάτια και να καταφέρνει να στείλει το ματς στην παράταση ισοφαρίζοντας με τον Ζοσέ Σόλμπες στο 80′. 

Στο εξτρά μισάωρο η γηπεδούχος ομάδα της 3ης κατηγορίας Ισπανίας, έμεινε με 10 παίκτες στο 110′, λόγω αποβολής του Ραμόν Λόπεθ, αλλά στο 115′ ο Χουανάν Καζονόβα, ολοκλήρωσε το «κάζο» στέλνοντας τους «μερένκες» εκτός διοργάνωσης και την Αλκογιάνο στον επόμενο γύρο, γράφοντας παράλληλα μία "ολόχρυση" σελίδα στην ιστορία της. 

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στην Αλκογιάνο αγωνίζεται και ένας επιθετικός που έχει περάσει από το ελληνικό πρωτάθλημα και τον ΑΣΤΕΡΑ.

Ο λόγος για τον 39χρονο πλέον Χούλι, ο οποίος αγωνίστηκε δανεικός στους Αρκάδες το 2011-12. Και αυτός αγωνίστηκε στο ιστορικό παιχνίδι με τη Ρεάλ, περνώντας αλλαγή στο 60' του αγώνα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αλκογιάνο (Βιθέντε Πάρας): Χοσέ Χουάν – Χορδάν (61' Χούλι), Πρίμι, Ραούλ Γκονθάλεθ, Πάμπλο Καρμπονέιγ (61' Σόλμπες) – Ρούμπιο (73' Ραμόν Λόπεθ), Τζόνι (78' Ντιακιτέ), Χουάναν, Άνχελ Λόπεθ – Ελ Γκεζουανί (106' Χαβιέρ Αντόν), Χόνα (61' Μολτό).

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Λούνιν – Οδριοθόλα (99' Κρόος), Έντερ Μιλιτάο, Τσουστ, Μαρσέλο – Βαλβέρδε, Καζεμίρο, Ίσκο (99' Αζάρ) – Λούκας Βάθκεθ, Μαριάνο (67' Μπενζεμά), Βινίσιους Ζούνιορ (91' Ασένσιο).

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων