ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Συγκινεί ο Ντε Μπλάσις για τον Μαραντόνα: "Εξαιτίας σου ο υπερήρωάς μου δεν ήταν ο Μπάτμαν αλλά εσύ"

Με ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media, ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του ΑΣΤΕΡΑ, Πάμπλο Ντε Μπλάσις, έστειλε το δικό του "αντίο" στον Ντιέγκο Μαραντόνα.

Ο θάνατος του 60χρονου "θεού της μπάλας", έχει προκαλέσει απέραντη θλίψη στην Αργεντινή, εκεί όπου ο πρόεδρος της χώρας, Αλμπέρτο Φετρνάντες ανακοίνωσε τριήμερο εθνικό πένθος, για να μπορέσει η χώρα να θρηνήσει και να αποχαιρετήσει το δικό της παιδί, τον Ντιέγκο.

Φυσικά ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης, Πάμπλο Ντε Μπλάσις δεν θα μπορούσε να μην αποχαιρετήσει τον "θρύλο" του ποδοσφαίρου....

ΑΣΤΕΡΑΣΑΕΚ

"Αυτό είναι το αποχαιρετιστήριο μήνυμά μου με λίγα λόγια. Εξαιτίας σου στην παιδική μου ηλικία δεν έβλεπα κινούμενα σχέδια. Εβλεπα την κασέτα με τα πράγματα που έκανες στο Μουντιάλ του '86. Γεννήθηκα το '88 αλλά τόσες φορές που το είδα με έκανες να νιώθω σαν να το είχα ζήσει πριν γεννηθώ. Εξαιτίας σου, με έκανες να αγαπήσω ένα άθλημα που τελικά κατέληξε να είναι το επάγγελμά μου. Εξαιτίας σου, ο υπερήρωάς μου δεν ήταν ο Μπάτμαν ή ο Σούπερμαν. Το γκολ με το χέρι του «Θεού» με έκανε να καταλάβω την ιστορία και την γεωγραφία (των Αγγλων, των Νήσων Φώκλαντ και των Γερμανών.

Εξαιτίας σου δεν διάβαζα κόμικς και περιοδικά όπως τα «Anteojito» και «billiken». Μελετούσα την γιγαντιαία αφίσα που είχα κολλήσει στον τοίχο μου. Εξαιτίας σου, δεν ζήτησα Χριστουγεννιάτικα παιχνίδια ή κούκλες, ζήτησα ποδοσφαιρικές μπάλες... περισσότερες μπάλες. Εξαιτίας σου έμαθα ότι υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που ξέρουν την Αργεντινή μόνο από τον Μαραντόνα. Μπορώ να συνεχίσω λέγοντας πολλά ακόμα αλλά μου είναι δύσκολο. Θέλω να ξέρεις ότι για όλα ευθύνεσαι εσύ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ. ΣΑΓΑΠΩ".

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων