ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Καραγιαννάκης: "Εμεις το κάναμε εύκολο"

Το στούντιο του Arcadia 93.8 γέμισε πρωταθλητές! O προπονητής της γυναικείας ομάδας του Άρη Τρίπολης μαζί με την αρχηγό της ομάδας, Πένυ Αναστοπούλου και την αθλήτρια της ομάδας Αγγελική Καραμήτου μίλησαν στον Χρήστο Καρνέζη.

Μπάγερν Ρεάλ  

Ο Διονύσης Καραγιαννάκης, τεχνικός της ομάδας, έκανε τον απολογισμό της σεζόν. Μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η ομάδα του στην διάρκεια της σεζόν, ενώ αφιέρωσε τον τίτλο στον Πρόεδρο της ομάδας Γιάννη Τζόρβα αλλά και τις παίκτριες του.

Από την πλευρά της η αρχηγός του Άρη, Πένυ Αναστοπούλου, ευχαρίστησε τον ΑΣΤΕΡΑ αλλά διάφορες τοπικές επιχειρήσεις που στήριξαν την προσπάθεια της ομάδας.

Από την άλλη, η Αγγελική Καραμήτου έκανε αναφορά στο οικογενειακό κλίμα που επικράτησε μέσα στην ομάδα ενώ υποστήριξε πως σχολείο και ποδόσφαιρο μπορούν να συνδιαστούν.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε για την Νατάσα Τζεβελέκου που "μάτωσε τα δίχτυα" αλλά και σε όλες τις κοπέλες που αγωνίστηκαν με την φανέλα του Άρη.

Η συζήτηση έκλεισε με τις σκέψεις για την φιέστα που αναμένεται να γίνει σε φιλική αναμέτρηση απέναντι στην Καλαμάτα αλλά και με τους στόχους του Άρη για την επόμενη σεζόν.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων