ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Φιλική "πεντάρα" για τα κορίτσια του Άρη Τρίπολης

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το νέο πρωτάθλημα η γυναικεία ομάδα του Άρη Τρίπολης έδωσε το πρώτο της φιλικό την Κυριακή (27/9) κόντρα στον Άρη Κορίνθου, δείτε το αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

 

Η γυναικεία ομάδα του Άρη, ταξίδεψε την Κυριακή στην Κόρινθο για να αντιμετωπίσει την αντίστοιχη γυναικεία τοπική ομάδα του Άρη.

Αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με (1-0), ανέβασαν στροφές και κατάφεραν την ανατροπή στο πρώτο ημίχρονο πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με σκορ (1-4) υπέρ τους. 

Στην επανάληψη, είχαν κάποιες καλές στιγμές μετουσιώνοντας σε γκολ μια από αυτές, κλείνοντας με "πεντάρα" το πρώτο φιλικό τους παιχνίδι.

Για την ομάδα του Άρη Τρίπολης σκόραραν με δύο γκολ η Λαμπρινή Γεωργακοπούλου και η Γωγώ Καντζιώρα και ένα η Λαζανά.

Αποστολή Άρη Τρίπολης (Γιώργος Καζαντζίδης): Μαρία Πετροπουλου, Άννα Πετεούλη, Πέννυ Aναστασοπούλου, Μαρία Αποστολοπούλου, Ξένια Κουλούρη, Νένα Φλώρου, Λαμπρινή Γεωργακοπούλου, Κωνσταντίνα Τσιώρου, Γωγώ Κάτσιωρα, Γιάννα Λαζανά, Νατάσα Τζεβελέκου, Μαρία Φράγκου, Κώτσου, Δήμητρα Λαμπράκη.

Αναφορικά με την προετοιμασία, οι προπονήσεις συνεχίζονται καθημερινά σε έντονους ρυθμούς. Να θυμίσουμε πως η ομάδα του Άρη θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Β’ Εθνική κατηγορία του γυναικείου πρωταθλήματος.

Και άλλα φιλικά αναμένονται να προγραμματιστούν, για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία του συλλόγου, ώστε να πετύχει τους στόχους του στο νέο πρωτάθλημα.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων