ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ο Γκιρτζίκης νέος πρόεδρος της ΕΠΟ

Ο άλλοτε πρόεδρος της ΚΕΔ, της ΕΠΣ Ξάνθης και ταμίας της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, είναι και επίσημα ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ. Διαβάστε τις πρώτες του δηλώσεις.

Ο Γιώργος Γκιρτζίκης, που ήταν ο μοναδικός υποψήφιος, είχε την στήριξη από 51 Ενώσεις, ενώ τέσσερις ψήφισαν "λευκό". Είναι άνθρωπος του περιβάλλοντος του προηγούμενου προέδρου, Γιώργου Σαρρή, και αποτελεί ουσιαστικά τον "συνεχιστή" του στην κεφαλή της Ελληνικής Ποσοφαιρικής Ομοσπονδίας.

 

Σε δηλώσεις που έκανε αμέσως μετά, ανέφερε: "Το σημερινό αποτέλεσμα σηματοδοτεί μια νέα μέρα για το ποδόσφαιρο. Αναλαμβάνω πρόεδρος για να υπερασπιστώ τις καταστατικές αρχές που υπάρχουν και στον δρόμο των αλλαγών που θα βαδίσουμε, ουδείς περισσεύει απ' όσους μπορούν να συνδράμουν με θετικό πνεύμα. Εκτός θα παραμείνουν όσοι επιθυμούν το άθλημα να εξελιχθεί με τους προσωπικούς του όρους. Θέλω να ευχαριστήσω τις ενώσεις γι' αυτή τη μεγάλη πλειοψηφία. Θα πρέπει να περιφρουρήσουμε το άθλημα και να είμαστε επιεικείς".

 

Όσο για την Εθνική ομάδα, τόνισε: "Θα πρέπει να βρούμε την καλύτερη λύση για την θέση του προπονητή και δεν είμαι έτοιμος να πω κάτι. Έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες και το διοικητικό συμβούλιο θα αποφασίσει".

 

Για το μέτωπο που υπάρχει από ΠΑΟ, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, σχολίασε: "Οι ομάδες μπορούν να παίρνουν τις θέσεις τους, αλλά θα πρέπει να είναι πιο επιεικείς και να προστατεύσουν το άθλημα. Η αμφισβήτηση δεν οδηγεί πουθενά και πρέπει οι ομάδες να κάνουν αυτό που πρέπει, για να πάει μπροστά το ποδόσφαιρο".

 

Να σημειωθεί ότι στις σημερινές εκλογές, την ΕΠΣ Αρκαδίας εκπροσώπησαν ο γενικός γραμματέας της Ένωσης, Γιώργος Κουρούσιας, ο οποίος και ψήφισε καθώς και το μέλος του Δ.Σ., Βασίλης Λιώρης.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων