ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Τέλος ο Ρανιέρι από την Ελλάδα

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι αποτελεί παρελθόν από την Εθνική Ελλάδας. Βρέθηκε η "χρυσή τομή" και αποχωρεί. Θα παραμείνει στον πάγκο μέχρι και το φιλικό με τη Σερβία την Τρίτη και στη συνέχεια θα επιστρέψει στην Αθήνα και θα πάρει το αεροπλάνο για τη Ρώμη.

Οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας και ο Κλαούντιο Ρανιέρι συζήτησαν για τη λύση της συνεργασίας τους και κατέληξαν σε συμφωνία η οποία κρίνεται από καλή έως πολύ συμφέρουσα για τα ταμεία της ΕΠΟ.

 

Ο Ιταλός θα λάβει μια μικρή αποζημίωση και θα αποτελέσει μια για πάντα παρελθόν από τον πάγκο της Εθνικής, μετά το φιλικό με τη Σερβία στα Χανιά την προσεχή Τρίτη.

 

Σημειώνεται πως τα σενάρια που έχουν αρχίσει ήδη να κυκλοφορούν σχετικά με τον πιθανό αντικαταστάτη του Κλαούντιο Ρανιέρι, διαψεύδονται κατηγορηματικά για την ώρα από την ΕΠΟ. Όπως τονίζεται υπάρχει χρόνος για να βρεθεί η κατάλληλη λύση για τον πάγκο της "γαλανόλευκης".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων