ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αναβολή της 6ης αγωνιστικής στη Football League

Ο εορτασμός του Πολυτεχνείου και οι ενστάσεις της αστυνομίας είχαν ως αποτέλεσμα με απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού να αναβληθούν αρχικά 6 αγώνες της Football League. Όμως ύστερα από σημερινή (13/11) απόφαση της διοργανώτριας αρχής αναβάλλεται ολόκληρη η 6η αγωνιστική.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει από χθες (12/11) τα μέλη της Football League σκέφτονταν να αναβάλλουν όλα τα ματς της 6ης αγωνιστικής, πέρα από τα 6 αρχικά, Παναχαϊκή-ΑΕΚ, Καλλιθέα-Αχαρναϊκός, Φωκικός-Ηρακλής, ΑΕΛ-Τύρναβος, Αγροτικός Αστέρας-Αιγινιακός και Παναιγιάλειος-Απόλλων Σμύρνης.

Τελικά, με σημερινή ανακοίνωση (13/11) η διοργανώτρια αρχή της Football League έκανε γνωστό πως αναβάλει ολόκληρη την 6η αγωνιστική για λόγους ισονομίας με τους αγώνες να μετατίθενται για την επόμενη εβδομάδα.

Αντίθετα λοιπόν με την Super League που αποφάσισε η αναβληθείσα 6η αγωνιστική να οριστεί στις 3 Δεκεμβρίου, ως εμβόλιμη και να μην μετατεθεί μία εβδομάδα αργότερα.

Πηγή: contra.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων