ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Eγκαίνια του γηπέδου ''Τάσος Μουκάκης" (video)

Τα εγκαίνια του ανακαινισμένου δημοτικού γηπέδου «Τάσος Μουκάκης» πραγματοποιήθηκαν, το μεσημέρι της Παρασκευής (8/12/2023), στην Τρίπολη.

 ΑΣΤΕΡΑΣ

Μετά τον Αγιασμό, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, κ. Δημήτρης Μακαρούνης υπογράμμισε ότι στο γήπεδο αυτό προπονούνται πολλές ομάδες του δήμου, τόνισε τη συνεργασία Περιφέρειας και Δήμου και επισήμανε ότι στη νέα θητεία θα γίνουν επιπλέον έργα βελτίωσης στο φωτισμό και τις κερκίδες.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Νίκας στάθηκε στην αξία του αθλητισμού και των ομαδικών αθλημάτων, ενώ αναφέρθηκε και στα φαινόμενα βίας. «Για το συγκεκριμένο γήπεδο, η προσπάθεια των δύο αντιπεριφερειαρχών και ειδικά του Μανώλη Σκαντζού ήταν μεγάλη. Τα χρήματα που δώσαμε σε αυτή τη θητεία για τον Δήμο Τρίπολης ήταν περίπου 1.000.000 ευρώ» είπε.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης είπε: «Σήμερα είναι μία εξαιρετική ημέρα διότι εγκαινιάζουμε ένα γήπεδο το οποίο χρησιμοποιούν σχεδόν όλες οι ερασιτεχνικές ομάδες της πόλης της Τρίπολης και όχι μόνο. Με τη βοήθεια της Περιφέρειας, εκσυγχρονίστηκε ο αγωνιστικός χώρος. Με προσπάθεια του Δήμου Τρίπολης και με τη συνεργασία της ΕΠΣΑ και της ΑΕΚ Τρίπολης, κάναμε κι άλλες εργασίες, όπως η σύγχρονη περίφραξη, ο περιβάλλοντας χώρος, ώστε το γήπεδο να έχει τις προδιαγραφές για επαγγελματικούς αγώνες ποδοσφαίρου. Θέλω να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη και τους δυο αντιεριφερειαρχες με τους οποίους είχαμε άριστη συνεργασία.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε εξασφαλίσει τέσσερα σύγχρονα και ασφαλή γήπεδα ποδοσφαίρου, εκεί που δεν είχαμε κανένα. Μιλώ για αυτό το γήπεδο και για τα γήπεδα Νεστανης, Τεγέας και Λεβιδίου. Δεν σταματά εδώ αυτή η παρέμβαση, θα συνεχιστεί και στην επόμενη θητεία.

Θέλω να κάνω μια ιδιαίτερη μνεία στη συνεργασία με την ΕΠΣΑ, αλλά και με την ΑΕΚ Τρίπολης που έχουν συνδράμει και οικονομικά στην προσπάθεια αυτή».

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Αρκαδίας κ. Σταύρος Γεωργόπουλος ευχαρίστησε την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τον Δήμο Τρίπολης.

Στο τέλος, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Δημήτρης Μακαρούνης ευχαρίστησε τον εθελοντή κ. Δημήτρη Σίδερη για τις υπηρεσίες που προσφέρει αφιλοκερδώς στο γήπεδο όλα αυτά τα χρόνια.

Η ομιλία του Δημάρχου Τρίπολης Κώστα Τζιούμη στα εγκαίνια του γηπέδου ''Τάσος Μουκάκης":

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων