ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Προπονούνται οι Αρκάδες Παίδες!

Το μεσημέρι του ερχόμενου Σαββάτου (12/12, 13:00-14:30) θα πραγματοποιηθεί η προπόνηση επιλογής Παίδων της Τρίπολης και της ευρύτερης περιοχής της Αρκαδίας, σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου που εξέδωσε η ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

Αναλυτικά:

"Κύριε Πρόεδρε,

Στα πλαίσια λειτουργίας του Αναπτυξιακού Προγράμματος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016,  θα διεξαχθεί προπόνηση επιλογής Παίδων, για την μικτή ομάδα της πόλης Τρίπολης & ευρύτερης περιοχής Ν. Αρκαδίας, το Σάββατο 12/12/2015, ώρα 13:00– 14:30, στο Α.Κ.Δ. Τρίπολης, υπό την επίβλεψη του Προπονητή της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π., κ. Βερβαινιώτη Μιχάλη.

 Στην προπόνηση θα συμμετέχουν αθλητές γεννημένοι τα έτη 2001-2002-2003 και οι οποίες θα επιλεγούν από τους Προπονητές του Σωματείου σας.

- Η μετακίνηση των αθλητών θα γίνει με ευθύνη του Σωματείου σας".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων