ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Α' ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ: Στους Δρομείς το τοπικό ντέρμπι! (PHOTOS & STATS)

Με 70-44 επικράτησαν το απόγευμα της Δευτέρας (30/11), οι Δρομείς Τρίπολης επί του Απόλλωνα Τρίπολης στο τοπικό ντέρμπι, που έκλεισε την αυλαία της δεύτερης αγωνιστικής της Α' ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ Ανδρών, στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης.

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Τρίπολης σημείωσε την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Α' ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, ύστερα από την ήττα της πρεμιέρας στην Μεσσήνη, όπου είχαν ηττηθεί με 69-63.

Αντίθετα ο Απόλλωνας Τρίπολης γνώρισε την δεύτερη συνεχόμενη ήττα του στο φετινό πρωτάθλημα.

 

 

 

ΠΟΥ ΚΡΙΘΗΚΕ: Το επιμέρους σκορ 18-3 στα τελευταία 4 λεπτά της δεύτερης περιόδου των Δρομέων, ήταν καθοριστικό για την έκβαση της αναμέτρησης, καθώς η ομάδα του Ηλία Μπαλή διεύρυνε την διαφορά του ενός πόντου, σε 15 αναπάντητους πόντους (17-16, 6:16'' -> 35-20, 1:20'')...

 

Αναλυτικά:

Στην πρώτη περίοδο, η βασική πεντάδα των γηπεδούχων ήταν:  Μπαλής, Δελής, Παπακώστας, Μπουρής και Μικελής, ενώ για τον Απόλλωνα Τρίπολης ξεκίνησαν οι:  Παπαχαραλάμπους, Καπετάνιος, Χλέπας, Παπαναστασίου, Καρνέζης.

 

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους Δρομείς Τρίπολης να προηγούνται στο ξεκίνημα με 8-2 (3:15'') χάρις σε 4 συνεχόμενους πόντους των Μπουρή και Δελή, με τις δύο ομάδες να έχουν ήδη οδηγηθεί για  Time out (4:21''). 

 

Οι τυπικά φιλοξενούμενοι μείωσαν στο σκορ (8-6, 1:46'') με τον Χαραλαμπόπουλο, αλλά η πρώτη περίοδος έκλεισε με τους Δρομείς Τρίπολης μπροστά στο σκορ (11-6).

 

 

Στην δεύτερη περίοδο, η βασική πεντάδα των γηπεδούχων ήταν:  Μπαλής, Καλούλης, Κούγιας, Μπουρής και Κουτσούγερας, ενώ για τον Απόλλωνα Τρίπολης ξεκίνησαν οι: Παπαχαραλάμπους, Γεννιάς, Χλέπας, Παπαναστασίου και Καρνέζης .

 

Οι Δρομείς Τρίπολης απέκτησαν προβάδισμα 5 πόντων (13-8, 8:15'' , 15-10, 7:51'') ωστόσο ο Απόλλων Τρίπολης πλησίασε στον πόντο (17-16, 6:16'') με δίποντο Παπαχαραλάμπους και goal-foul του Παπαναστασίου. Οι Δρομείς Τρίπολης αντέδρασαν και με επιμέρους σκορ 18-4, ανέβασαν την τιμή της διαφοράς +15 (35-20, 1:20'' , 37-22, 0:46'') για να κλείσει η περίοδος με σκορ 39-24.

 

 

Στην τρίτη περίοδο, η βασική πεντάδα των γηπεδούχων ήταν:  Μπαλής, Δελής, Παπακώστας, Μπουρής και Μικελής, ενώ για τον Απόλλωνα Τρίπολης ξεκίνησαν οι: Παπαχαραλάμπους, Γεννιάς, Μπουρνάς, Παπαναστασίου και Καρνέζης.

 

Οι Δρομείς Τρίπολης δεν δυσκολεύτηκαν να συντηρήσουν το υπέρ τους προβάδισμα και στην τρίτη περίοδο, με το 51-31 να είναι το σκορ της περιόδου.

 

Στην τέταρτη περίοδο, η βασική πεντάδα των γηπεδούχων ήταν:  Καλούλης, Σωτηρόπουλος, Κοσκινάς, Μπουρής και Μικελής , ενώ για τον Απόλλωνα Τρίπολης ξεκίνησαν οι: Παπαχαραλάμπους, Γεννιάς, Μπουρνάς, Παπαναστασίου και Καρνέζης.

 

Ο Απόλλωνας Τρίπολης προσπάθησε να συμμαζέψει το εις βάρος του σκορ με τους Παπαχαραλάμπους και Καρνέζη να αναλαμβάνουν δράση από τα 6.75μ (58-44, 4:36'').  Ωστόσο ένα επιμέρους σκορ 12-0 των τυπικά γηπεδούχων, τους χάρισε την πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα...

 

Δεκάλεπτα: 11-6, 39-24, 51-31, 70-44

 Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΡΕΡ:

 

ΠΑΙΚΤΗΣ

ΟΜΑΔΑ

ΠΟΝΤΟΙ

Δελής             

Δρομείς Τρίπολης

22

Καρνέζης

Απόλλων Τρίπολης

17 (2)

Μπουρής

Δρομείς Τρίπολης

12 (2)

Παπαχαραλάμπους

Απόλλων Τρίπολης

10 (3)

Μπαλής

Δρομείς Τρίπολης

7

Παπαναστασίου

Απόλλων Τρίπολης

7

Καλούλης

Δρομείς Τρίπολης

6

Παπακώστας

Δρομείς Τρίπολης

5

Μικελής

Δρομείς Τρίπολης

4

Κουτσούγερας

Δρομείς Τρίπολης

4

Σωτηρόπουλος

Δρομείς Τρίπολης

3

Χαραλαμπόπουλος

Απόλλων Τρίπολης

3

Μαρκόπουλος

Δρομείς Τρίπολης

2

Κοσκινάς

Δρομείς Τρίπολης

2

Μπουρνάς

Απόλλων Τρίπολης

2

Χλέπας

Απόλλων Τρίπολης

1

    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δρομείς Τρίπολης: Μαρκόπουλος 2, Μπαλής 7, Καλούλης 6,  Δελής 22, Σωτηρόπουλος 3, Παπακώστας 5, Κούγιας 4, Αγγελόπουλος, Κοσκινάς 2, Μπουρής 12 (2), Μικελής 4, Κουτσούγερας 4

 

 

Απόλλων Τρίπολης:

Τ. Χαραλαμπόπουλος 3, Παπαχαραλάμπους 10 (3), Γεννιάς, Μπουρνάς 2, Λέλες 4, Καπετάνιος, Χλέπας 1, Παναγιώτου, Μουργελάς, Παπαναστασίου 7, Καμπυλαυκάς, Καρνέζης 17 (2)

 

 

 

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων