ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Μπαλής "Θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί " (VIDEO)

Ιδιαίτερα προσγειωμένος εμφανίστηκε με το τέλος της προπόνησης του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Τρίπολης, ο προπονητής της αρκαδικής ομάδας κ. Ηλίας Μπαλής.

Ο κ. Μπαλής αναφέρθηκε στην πορεία της προετοιμασίας της ομάδας της Τρίπολης, στο δύσκολο πρόγραμμα των πρώτων αγωνιστικών αλλά και στους φετινούς στόχους της αρκαδικής ομάδας.

 

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

"Καλή χρονιά να έχουμε. Η ομάδα προετοιμάζεται για το παιχνίδι που έχουμε το Σάββατο στην Μεσσήνη με την τοπική ομάδα. Η προετοιμασία δεν ήταν όπως θα την θέλαμε. Υπήρξαν λίγες ώρες. Δεν μπορέσαμε να μαζευτούμε όπως έπρεπε. Τον τελευταίο καιρό έχουμε εντείνει τις προσπάθειές μας για να παρουσιαστούμε έτοιμοι στην έναρξη. Ήρθαν καινούριοι παίκτες στην ομάδα. Προσπαθούμε να ενταχθούν μέσα στο σύνολο. Μας έτυχαν στην αρχή τα δύσκολα παιχνίδια τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές. Θα προσπαθήσουμε να ξεκινήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Η ομάδα έχει στόχους να πάει όσο το δυνατόν ψηλότερα. Τώρα που θα φτάσουμε, θα το δούμε γιατί έχει δυναμώσει πολύ η νέα ομάδα της Καλαμάτας, ο Παναθηναϊκός. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να βλέπουμε κάθε παιχνίδι διαφορετικά και στο τέλος να κάνουμε τον απολογισμό μας. 

Το δύσκολο πρόγραμμα στην αρχή δεν βοηθά την ομάδα στο μοντάρισμα. Θα προτιμούσαμε να έχουμε πιο εύκολα παιχνίδια, αλλά εν πάσει περιπτώσει κάποια στιγμή θα παίξουμε όλοι με όλους. Πρέπει να υπερβάλλουμε εαυτόν. Τα παιδιά να δείξουν μεγάλη διάθεση. Έχουμε δυνατότητες, πιστεύουμε σε αυτούς. Θεωρώ ότι θα έχουμε μια καλή χρονιά. 

Σας ευχαριστούμε που είσαστε κοντά μας και εσείς καλή επιτυχία να έχετε".

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων