ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Δρομείς Τρίπολης: "Φορτσάρουν" ενόψει Μεσσήνης!

Πυρετωδώς προετοιμάζεται ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Τρίπολης για την σαββατιάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση (21/11) στην Μεσσήνη με την τοπική ομάδα στην πρεμιέρα της Α' ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ Ανδρών.

Ο εκ των δύο εκπροσώπων του αρκαδικού μπάσκετ στο φετινό πρωτάθλημα, προπονήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (18/11) στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης με τον Ηλία Μπαλή να μην αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα.

 

Το προπονητικό πρόγραμμα περιελάμβανε αρχικά ομιλία του κ. Μπαλή προς τους καλαθοσφαιριστές της ομάδας. Στην συνέχεια οι παίκτες αφού έκαναν ασκήσεις φυσικής κατάστασης και διατάσεις, προπονήθηκαν με ασκήσεις σουτ, είτε με lay up είτε με σουτ από κοντινή απόσταση.

 

Ο Αρκάς προπονητής έδωσε έμφαση στους παίκτες του τόσο στην αμυντική όσο και στην επιθετική τακτική, κατά την διάρκεια του "οικογενειακού διπλού". Λίγο αργότερα η προπόνηση ολοκληρώθηκε με τους καλαθοσφαιριστές να εκτελούν βολές...

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων