ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ψάχνει λύσεις για τον Απόλλωνα ο Δήμος Τρίπολης

Όσον αφορά το θέμα της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Απόλλωνα Τρίπολης και το ότι δεν βρίσκει γήπεδο και ώρες προπόνησης, θα συμφωνήσω απόλυτα ότι είναι στενάχωρο και λυπηρό το φαινόμενο να συμβαίνει το 2011!


Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να γνωρίζω τους λόγους που δεν βρέθηκαν ώρες για τη γυναικεία ομάδα του Απόλλωνα, αλλά αυτό που μπορώ να υποσχεθώ ως άνθρωπος του αθλητισμού, αλλά και ως δημοτικός σύμβουλος Τρίπολης είναι το εξής:

Θα γίνουν όλες οι απαραίτητες παρεμβάσεις, σε συνεργασία με το Δήμαρχο Τρίπολης κ. Γιάννη Σμυρνιώτη και την Πρόεδρο του Νέου Νομικού Προσώπου -που περιλαμβάνει Αθλητισμό, Πολιτισμό, Περιβάλλον- κ. Χριστίνα Ζαμπαθά, έτσι ώστε να βρεθούν οι ώρες προπόνησης για τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Απόλλωνα.

Ο αθλητισμός είναι στις προτεραιότητες του Δήμου Τρίπολης και να είστε σίγουροι ότι τόσο ο Δήμαρχος, όσο και το νέο Νομικό Πρόσωπο που θα δημιουργηθεί το αμέσως επόμενο διάστημα θα είναι κοντά σε όλα τα σωματεία και τα προβλήματά τους.

Με εκτίμηση,

Σταύρος Κουκάκης
Δημοτικός Σύμβουλος Τρίπολης

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων