Ανατροπή για τον Αρκαδικό στο ντέρμπι κόντρα στον Πελασγό

Ο Αρκαδικός μπορεί να βρέθηκε πίσω ακόμα και με 14 πόντους στο ντέρμπι με τον Πελασγό, όμως εν τέλει έκανε την ολική ανατροπή και κατάφερε να πάρει τη νίκη με 50-47.
Η ενημέρωση του Αρκαδικού:
Στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής την Κυριακή (03/10) στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης , ο Αρκαδικός αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με -14 (16-30) στο ημίχρονο, κατάφερε να αντιδράσει, να οδηγήσει το ματς στην παράταση και εκεί να κερδίσει με σκορ 50-47.
Στο ξεκίνημα της αναμέτρησης ο Αρκαδικός δεν ξεκίνησε καλά την αναμέτρηση και ο Πελασγός προηγήθηκε με 8-17. Η συνέχεια ήταν ανάλογη και το α’ μέρος τελείωσε με 16-30.
Η ομάδα μας με το ξεκίνημα της επανάληψης μπήκε αποφασισμένη να διεκδικήσει το ματς. Αύξησε την πίεση της στην άμυνα και από εκεί κατάφερε να βρει ενέργεια . Απέκτησε καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό και μείωσε στο τέλος του γ’ δεκαλέπτου με 27-35. Στο τελευταίο δεκάλεπτο με ακόμη καλύτερη εικόνα και αλλαγή ισορροπιών στην αναμέτρηση και με επί μέρους σκoρ 15-7 που διαμόρφωσε το 42-42, οδηγώντας το ματς στην παράταση.
Στο έξτρα πεντάλεπτο η ομάδα μας έχοντας τον ρυθμό του αγώνα και έπαιξε πιο ουσιαστικά, τόσο όσο χρειαζόταν για να κατακτήσει τελικά τη νίκη με σκορ 50-47.
Διαιτητές: Καρδαράς, Τσουβάλης.
Δεκάλεπτα: 8-17 (Α’), 16-30 (Β’), 27-35 (Γ’), 42-42 (Δ’), 50-47 (παράταση)
Αρκαδικός ( Παναγιώτης Γεωργακόπουλος ): Μακρής, Τρυφωνόπουλος 7(1), Γαϊτανάρης 2, Μποτούλας, Παπαδημητρίου 2, Χαραλαμπόπουλος 16, Ναστόπουλος, Τουρνικιώτης, Τσαμακλής Αν. 4, Γλύμης, Συρεγγέλας-Αθανασιάδης 2, Χωματάς 17(2).
Πελασγός ΚΟΜ (Γιώργος Τσατσουλής, Γεωργία Μανιάτη): Κουκουλάς 6(1), Θεοδωρόπουλος 2, Μακρής, Παπαδόπουλος 9(1), Βούλγαρης 20(1), Μπουγάς 8, Λίλης 2.
ΣΧΟΛΙΑ