ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ξεκινάνε οι Ακαδημίες του Αρκαδικού

Το επόμενο Σάββατο (11/09) οι Ακαδημίες του Αρκαδικού επιστρέφουν στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, ενόψει της νέας σεζόν.

 ΑΣΤΕΡΑΣ

Αναλυτικά:

Εφτασε η ώρα για την έναρξη των προπονήσεων του Αρκαδικού .

Από το Σάββατο 11/9/221 στις 10.00 π.μ. , το κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης θα ζωντανέψει και πάλι, με τους μικρούς και μεγάλους αθλητές μας, να επιστρέφουν σ’ αυτό που τόσο πολύ αγαπούν και τους έχει λείψει : το μπάσκετ.

Το ίδιο όμως έχει λείψει και σε όλους εμάς, τους προπονητές και υπεύθυνους των Ακαδημιών. Σας περιμένουμε όλους λοιπόν σε ένα νέο ξεκίνημα, με αρκετές αλλαγές και καινοτομίες και πάνω από όλα πολλή διάθεση για προπόνηση και παιχνίδι.

Όντας ένας από τους ιστορικότερους συλλόγους, ο Αρκαδικός ανέκαθεν φρόντιζε να δίνει μεγάλη έμφαση στην ανάπτυξη νέων ταλέντων στον χώρο του αθλητισμού. Το όραμα μας είναι ο σύλλογος μας να αποτελεί διαχρονικά τον αθλητικό πνεύμονα της πόλης μας και όχι μόνο.

Κυριότερη επιδίωξη μας είναι να γίνουν τα παιδιά του Συλλόγου μας καλύτεροι άνθρωποι μέσα από τον αθλητισμό. Ο αθλητισμός είναι ένα από τα καλύτερα μέσα διαπαιδαγώγησης και αυτό ακριβώς θέλουμε να αναδείξουμε ως Αρκαδικός . Σκοπός μας να συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε στους αθλητές των ακαδημιών μας αξίες όπως η ευγενής άμιλλα, ο σεβασμός και η ομαδικότητα. Μέσα από αυτή την διαδικασία, θέλουμε να δούμε τα παιδιά να κάνουν νέους φίλους και πρωτίστως να χαίρονται και να περνάνε καλά.

Και πάνω από όλα με απόλυτο σεβασμό και προσήλωση στα υγειονομικά πρωτόκολλα, όπως αυτά διαμορφώνονται κι επικαιροποιούνται κάθε φορά.

Έχοντας ως κύριο γνώμονα την υγεία και την ασφαλεία των παιδιών είναι υποχρεωτική η προσκόμιση αντιγραφου βεβαίωσης αρνητικού self test .

Τα λέμε στο γήπεδο

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων