ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Πρώτη του νέου Αρκαδικού

Την πρώτη του προπόνηση πραγματοποίησε ο Αρκαδικός για τη σεζόν 2018-19, που θα βρει τους κυανόλευκους στο πρωτάθλημα της Α' ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

 

 Oλυμπιακός ΑΣΤΕΡΑΣ

Με τον Παναγιώτη Γεωργακόπουλο, έναν άνθρωπο που για πολλά χρόνια αποτελούσε προπονητής στις ακαδημίες της ομάδας, στον πάγκο, ο νέος Αρκαδικός ξεκίνησε με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες.

Αρκετά νέα πρόσωπα αλλά και παλιοί γνώριμοι, συνθέτουν μια ομάδα με υψηλούς στόχους και διάθεση για να πρωταγωνιστήσουν την εφετινή σεζόν.

Οι άνθρωποι που διαχειρίζονται την σελίδα της ομάδας έστειλαν το δικό τους μήνυμα για τη σεζόν που ξεκίνησε:

"Πραγματοποιήθηκε σήμερα η έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας μας, υπό την καθοδήγηση του προπονητή της κ. Γεωργακοπουλου Παναγιώτη . Πριν την έναρξη της προπόνησης καλωσόρισαν και μίλησαν στους παίκτες ο πρόεδρος της ομάδας κ. Σμυρνιωτης Μιχάλης και ο προπονητής της , παρουσιάζοντας τους το πλάνο για την φετινή χρόνια.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων