ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Δεσποτάκης: "Τεράστιο σχολείο ο Αρκαδικός"

Ο τεχνικός του Αρκαδικού, Μάριος Δεσποτάκης, με μήνυμα του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ευχαρίστησε την οικογένεια του Αρκαδικού για τη συνεργασία και έκανε τον απολογισμό της χρονιάς.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

Αναλυτικά το μήνυμα του:

"Οι 5μιση μήνες που βρέθηκα στον Αρκαδικό ήταν ένα τεράστιο σχολείο για μένα, για πολλούς λόγους. Ήξερα από την αρχή ότι ήταν μια ''αποστολή αυτοκτονίας'', όμως παλέψαμε σκληρά για το θαύμα, καταφέραμε να αποφύγουμε τον απευθείας υποβιβασμό και στα play out δώσαμε την μάχη μας μέχρι το τέλος, έχοντας μάλιστα πάρα πολλά αγωνιστικά προβλήματα...
Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση, τους παίκτες μου και τον κόσμο για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου όλο αυτό το διάστημα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το παρατεταμένο χειροκρότημα των φιλάθλων μας μετά την λήξη του τελευταίου ματς... Ήταν μια ηθική αναγνώριση για την προσπάθεια που είχε γίνει...

Κλείνοντας θέλω να αναφερθώ σε δύο ανθρώπους, τους οποίους νιώθω πολύ τυχερός που γνώρισα. Τον πρόεδρο Μιχάλη Σμυρνιώτη και τον υπεύθυνο του ανδρικού τον Tάκη Παγκράτη.
Ο πρόεδρος ΚΥΡΙΟΣ και εξαιρετικός άνθρωπος. Έδωσε μεγάλο αγώνα. Τήρησε τα πάντα στο ακέραιο, ότι είχαμε συμφωνήσει. Το ίδιο και με τους παίκτες.
Ο Τάκης φοβερός τύπος, αληθινός και με τεράστια προσφορά στην ομάδα καθημερινά! 
Μιχάλη και Τάκη σας εύχομαι καλή συνέχεια, σας αξίζουν τα καλύτερα"!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων