ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Το όνειρο έσβησε στην Τρίπολη

Ο Αρκαδικός έχασε από το Ψυχικό στην έδρα του με 66-82 και αποχαιρέτισε την Α2 και υποβιβάστηκε στην Β' Εθνική.

Ρεάλ Λίβερπουλ

Οι 28 πόντοι του Σάββα Τζουγκαράκη δεν αποδείχτηκαν αρκετοί για τον Αρκαδικό που δεν έδειξε το πρόσωπο της περασμένης Τετάρτης και γνώρισε την ήττα από το Ψυχικό.

Η ομάδα της Τρίπολης μπήκε με αρκετό άγχος στην αναμέτρηση και επέτρεψε στους φιλοξενούμενους να πάρουν διψήφια διαφορά από νωρίς στο παιχνίδι. 

Ο Παύλος, συνεχίζοντας τα όσα έκανε την περασμένη Τετάρτη πήρε από το χέρι την ομάδα του επιθετικά και την οδήγησε στους 28 πόντους της πρώτης περιόδου. 

Ο Κανέλλος Γαρμπής από πλευράς Αρκαδικού με 8 πόντους (2 τρίποντα) στην πρώτη περίοδο κράτησε την διαφορά σε καλά για την εικόνα του παιχνιδιού επίπεδα (28-18).

Στο δεύτερο δεκάλεπτο, οι Νοέας δημιουργικά και Παύλος εκτελεστικά συνέχιζαν να τιμωρούν την κακή άμυνα του Αρκαδικού για να έρθει το 34-48 του ημιχρόνου. 

Στην τρίτη περίοδο ο Αρκαδικός μπήκε αποφασισμένος να μειώσει την διαφορά και τα κατάφερε. Οι παίκτες του Μάριου Δεσποτάκη έπαιξαν φοβερή άμυνα και έτρεξαν ένα σερί 10-0 για το 44-48 με τους Τζουγκαράκη και Γαρμπή να ηγούνται στην επίθεση. 

Ωστόσο, χάρη στην αστοχία των παικτών του Αρκαδικού στις βολές οι φιλοξενούμενοι κράτησαν ένα προβάδισμα 5 πόντων με το οποίο μπήκαν στο 4ο δεκάλεπτο.

Ο Αρκαδικός, μπήκε με άγχος στην τελευταία περίοδο και οι βιαστικές επιλογές είχαν ως αποτέλεσμα το Ψυχικό να ξεφύγει και πάλι με 10 πόντους σχετικά γρήγορα. 

Με τους Νοέα και Παύλο σε εξαιρετική μέρα οι Αθηναίοι κράτησαν εύκολα το προβάδισμα και έριξαν τον Αρκαδικό στην Β' Εθνική μετά από 10 χρόνια παρουσίας σε Α2 και Basket League.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων