ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Δεν πλήρωσε τα λάθη του, παρέμεινε ζωντανός

Σε ένα γκραν γκινιόλ παιχνίδι, ο Αρκαδικός κατάφερε να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα από το Ψυχικό στην παράταση με 83-82.


Λεβαδειακός ΑΣΤΕΡΑΣ  


Με τον Αρκαδικό νωχελικό στο ξεκίνημα της πρώτης και της τρίτης περιόδου, το Ψυχικό κατάφερε δύο φορές να ξεφύγει στο σκορ, όμως οι παίκτες του Μάριου Δεσποτάκη κατάφεραν να ανατρέψουν την εις βάρος τους διαφορά.


 Στα τελευταία 28 δευτερόλεπτα ο Τζουγκαράκης με 1/2 βόλες ισοφάρισε το σκορ και μετά το επιθετικό ριμπάουντ , ο Γαρμπής με καλάθι και φάουλ έκανε το 69-66. Ο Νοέας με λέι απ μείωσε στον πόντο στα 24'', αλλά δύο συνεχόμενα λάθη από Βλάχο και Γαρμπή  έδωσαν την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να πάρουν προβάδισμα με 69-70. Ο Τζουγκαράκης με δύο εύστοχες βολές ισφάρισε σε 72-72, σκορ με το οποίο έληξε το τέταρτο δεκάλεπτο.


Στην παράταση, ο Αρκαδικός κατάφερε να πάρει μια διαφορά έξι πόντων, όμως και πάλι κακές επιλογές και λάθη οδήγησαν το Ψυχικό στο να μειώσει τη διαφορά στον πόντο. Μια αστοχή βολή του Νίκου στα τελευταία δευτερόλεπτα έδωσε τη νίκη στον πόντο για τον Αρκαδικό, μια νίκη που πανηγυρίστηκε έξαλλα στο κλειστό του ΔΑΚ.

Αρκαδικός: Βλάχος 9 (1), Σίνης 4, Μούκας 2, Προδρόμου 28 (5), Πελτιέρ 10 (1), Γαρμπής 7, Τζουγκαράκης 23, Αποστολίδης, Τζάιδας


Ψυχικό: Νίκου 10 (2), Νοέας 14 (1), Χουχούμης 7 (1), Ψαθάς 12 (1), Παπαδημητρίου 8 (1), Ντιαλό 1, Χαραλάμπης 2, Παπαδιονυσίου, Τσιώκος 18, Αναγνωστάκης 10

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων