ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Δεν τα κατάφερε απέναντι στο Μαρούσι

Παρά την πολύ καλή εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου ο Αρκαδικός δεν κατάφερε να τελειώσει το παιχνίδι γνωρίζοντας έτσι την ήττα από το Μαρούσι στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου της Α2.

 

ΑΕΚ ΑΣΤΕΡΑΣ

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους Κυανόλευκους που ξεκίνησαν με πολύ ενέργεια και θέληση στην άμυνα ενώ στο επιθετικό κομμάτι ο Γιάννης Προδρόμου έπιασε την γνωστή απόδοση (13π) φτάνοντας έτσι μέχρι και στο +9 (18-9). Ομως οι παίκτες του Μάριου Δεσποτάκη χαλάρωσαν και έτσι ολοκλήρωσαν την πρώτη περίοδο στο +6.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο το +6 έγινε +1 σε 3 λεπτά κάτι που ανάγκασε τον τεχνικό του Αρκαδικού να ζητήσει time out. Μετά την ολοκλήρωση αυτού ένας "κανονικός" Αρκαδικός επέστρεψε στο παρκέ και ανέβασε ξανά την διαφορά στην ανάπαυλα (40-33).

Και πάλι όμως με το ξεκίνημα της τρίτης περιόδου το Μαρούσι κατάφερε να επιστρέψει γρήγορα στο ματς παίρνοντας μάλιστα και κεφάλι στην αναμέτρηση.

Σε εκείνο το σημείο ο Αρκαδικός έβγαλε αντίδραση και κατάφερε να ξαναπάρει προβάδισμα με πόντους από Πελτιέρ και Προδρόμου για να κλείσει την περίοδο με προβάδισμα 2 πόντων.

Στο κρίσιμο τέταρτο δεκάλεπτο ο Αρκαδικός έδειξε αγχωμένος και επέτρεψε στο Μαρούσι να τρέξει ένα σερί που το έβαλε σε θέση οδηγού για τα καλά.

Αφού βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο ο Αρκαδικός έβγαλε άμυνες αλλά είχε πρόβλημα στην επίθεση ενώ η πίεση όσο πλησίαζε η λήξη δεν επέτρεψαν στην ομάδα να διεκδικήσει την νίκη στο φινάλε.

 

Δεκάλεπτα: 23-17, 40-33, 54-52, 68-73

Διαιτητές: Τσούνας-Χαλαμπαλάκης-Κωνσταντινίδου

Αρκαδικός (Δεσποτάκης) : Μπιζούκας 2, Βλάχος, Λυμπερέας, Σινης 2, Μούκας, Προδρόμου 25 (2), Μαραγκάκης 2, Τζάιδας 2, Πελτιέρ 12 (1), Γαρμπής 8 (1), Τζουγκαράκης 15.

Μαρούσι (Κεραμιδάς) : Σεργιένκο 1, Στασινός 12 (1), Μπάκας 12, Ξυδάς 8 (1), Ντακούλιας 19 (1), Κανέλλης. Στούκας 8 (2), Ρεκουνιώτης 1. Σουρλής 6 (1), Παπαγεωργόπουλος 1, Μιχαλούτσος 5 (1).

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων