ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Δεσποτάκης: Αξίζαμε τη νίκη, θα πολεμήσουμε

Την άποψη πως ο Αρκαδικός θα μπορούσε να είχε κερδίσει τον αγώνα με τον Ηρακλή, αλλά και ότι το τέλος της χρονιάς θα έχει ευτυχή κατάληξη για την ομάδα εξέφρασε ο προπονητής του Αρκαδικού Μάριος Δεσποτάκης.

 

 

ΑΣΤΕΡΑΣ Ολυμπιακός

 

 

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του προπονητή του Αρκαδικού: «Έτσι όπως πήγε το παιχνίδι θα μπορούσαμε να το έχουμε κερδίσει. Δύο λάθη δικά μας, ένα λάθος σφύριγμα και ήρθε το αποτέλεσμα αυτό. Τα παιδιά πάλεψαν και προσπάθησαν πάρα πολύ και νομίζω αξίζαμε αυτή την νίκη.  

 

Η ομάδα θα έπρεπε να είναι ψηλότερα στην βαθμολογία. Τα παιδιά καθημερινά προσπαθούν πάρα πολύ στις προπονήσεις. Μας αξίζει να είμαστε ψηλότερα και είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρουμε στην συνέχεια.  Το ότι μπορέσαμε να χτυπήσουμε αυτό το παιχνίδι δεν με εκπλήσσει. Το περίμενα και το είχα πει κατά την διάρκεια της εβδομάδας βλέποντας τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν τα παιδιά αυτά.  Η διαφορά στην ποιότητα δεν είναι τόσο μεγάλη στην κατηγορία αυτή. Ο Ηρακλής είναι μια πολύ καλή ομάδα όπως και εμείς που τώρα σιγά, σιγά βρίσκουμε τον δρόμο μας.

 

Θα πολεμήσουμε όσο γίνεται περισσότερο. Αυτό είναι κάτι που υποσχόμαστε όλοι. Πιστεύω πολύ στις δυνατότητες της ομάδας και γενικότερα στον σύλλογο αυτό. Ο Αρκαδικός είναι μια σοβαρή ομάδα που αξίζει να είναι ψηλότερα. Θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά να τα καταφέρουμε. Θα γίνουν μάχες για να πετύχουμε τον στόχο μας και μαζί με τον καταπληκτικό μας κόσμο τον οποίο για ακόμα μια φορά ευχαριστούμε για την καταλυτική του παρουσία και σε αυτό το παιχνίδι στο τέλος όλοι μαζί θα χαμογελάσουμε».

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων