ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Επιτέλους νίκη!

Παρά τις αυτοκτονικές τάσεις που έδειξε ο Αρκαδικός κατάφερε να πάρει την δεύτερη φετινή νίκη του στην Α2 κερδίζοντας τον Εθνικό σ'ένα ματς θρίλερ με 97-92.

 

ΠΑΣ Γιάννινα ΑΣΤΕΡΑΣ

Με τον Κανέλλο Γαρμπή να ξεκινάει ζεστός την πρώτη περίοδο οι Κυανόλευκοι πήραν γρήγορο προβάδισμα με 6 πόντους (19-13) παρά το γεγνός ότι οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 8-13.

Στην δεύτερη περίοδο η ομάδα της Τρίπολης συνέχισε με το γκάζι πατημένο και με τον Γαρμπή να φτάνει στους 16 στο πρώτο ημίχρονο πήρε διψήφια διαφορά της τάξης των 13 πόντων (41-28).

Στο τρίτο δεκάλεπτο η διαφορά εκτοξεύθηκε μέχρι και τους 29 πόντους (62-33) και όλα έδειχναν πως το παιχνίδι είχε τελειώσει.

Κάπου εκεί όμως οι παίκτες του Εθνικού έβγαλαν αντίδραση η οποία άγγιξε το εξωπραγματικό. Αρχικά μείωσαν στους 20 με το τέλος της τρίτης περιόδου (70-50) ενώ με απίστευτη ευστοχία έξω από τα 6,75 έφτασαν μέχρι και στο -4.

Σε αυτό βέβαια συνέβαλε και αμυντική συμπεριφορά των Κυανόλευκων που επέτρεψαν στο Εθνικό να τρέξει και να σουτάρει αρκετά ελεύθερα τρίποντα.

Τελικά, ο Αρκαδικός έφτασε στην νίκη με ψυχραιμία στις βολές που κέρδισε στα τελευταία λεπτά πρότι δέχθηκε 42(!) πόντους στην τελευταία περίοδο.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων