ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Η Θηλιά σφίγγει επικίνδυνα στο λαιμό του Αρκαδικού...

Αν και ο αγώνας είχε χαρακτήρα τελικού, ο Αρκαδικός μπήκε νωθρά στο παρκέ, επιτρέποντας στον Αμύντα να πάρει από την αρχή του αγώνα μεγάλη διαφορά και να φτάσει στη νίκη με 67-75.

 

 Απόλλων Σμύρνης ΑΣΤΕΡΑΣ

Από την αρχή της αναμέτρησης, οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν την κακή αμυντική λειτουργία του Αρκαδικού και με εκπληκτικά ποσοστά ευστοχίας κατάφεραν από νωρίς να πάρουν διψήφια διαφορά πόντων, την οποία κατάφεραν να διατηρήσουν σε όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου (Ημίχρονο 31-43) 

Ο Αρκαδικός κατάφερε να ρίξει τη διαφορά κάτω από τους 10 πόντους στο τέλος της τρίτης περιόδου (51-55 στο 28', 54-58 στο 29'), με την περίοδο να λήγει 55-59.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο , κάποια λάθη των παικτών του Αρκαδικού , η αστοχία από τη γραμμή των φάουλ στο τελευταίο τρίλεπτο (2/8) και οι ψύχραιμες επιλογές των φιλοξενούμενων εδωσαν στον Αμύντα το ροζ φύλλο αγώνα.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους φιλοξενούμενους ο Διαμαντόπουλος με 27 πόντους και 6 τρίποντα!

 

Αρκαδικός: Κούτρας 5, Βλάχος 5 (1), Λυμπερέας, Σίνης 2, Τζαϊδάς, Προδρόμου 12 (2), Μαραγκάκης 2, Αποστολίδης 2, Πελτιέρ 15 (3), Γαρμπής 3, Τζουγκαράκης 21

Αμύντας: Ζούπας 11 (1), Πίνης, Τοπάλι 4, Διαμαντόπουλος 27 (6), Βαρδιάνος 6 (1), Κερασοβίτης 2, Κουκουνιάς 10 (2), Καλδής 7, Μπάρμπας 7 (2), Λιούνης, Καμπούρης 1

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων