ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Βαριά ήττα για τον Αρκαδικό

Βαριά ήττα από την Καβάλα γνώρισε ο Αρκαδικός με 109 - 56 για την δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ολυμπιακός ΑΣΤΕΡΑΣ

Οι κυανόλευκοι, αγωνίστηκαν στο κλειστό της Καλαμίτσας "Α.Δήμογλου" με σύνθεση ανάγκης αφού οι Τζουγκαράκης και Προδρόμου πλαισιώθηκαν από την εφηβική ομάδα.

Ο Τζίμης Κουστένης είναι μόλις τρεις μέρες στον πάγκο και θα μιλούσαμε για ένα θαύμα αν ο Αρκαδικός έπαιρνε την πρόκριση υπό αυτές τις συνθήκες.

Η αναμέτρηση εξελίχθηκε με την Ένωση Καβάλας να έχει την πρωτοβουλία του αγώνα από το ξεκίνημα με το ημίχρονο να λήγει με 53-29 υπέρ των γηπεδούχων.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν τυπική διαδικασία με τους παίκτες της Καβάλας να φτάνουν σε εύκολη νίκη με το επιβλητικό 109-56.

Το Κύπελλο εδώ τελείωσε για τον Αρκαδικό ο οποίος μπορεί να κοιτάξει από εδώ και πέρα την στελέχωση της ομάδας και την προετοιμασία αυτής που ξεκινά την ερχόμενη Δευτέρα (18/09) ενόψει της δύσκολης σεζόν στην Α2.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων