ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Γενική είσοδος 15 ευρώ με Ρέθυμνο

Η επίσημη σελίδα του Αρκαδικού στο Facebook, θέλησε να υπενθυμίσει στους φίλους της αρκαδικής ομάδας για την αναμέτρηση του ερχόμενου Σαββάτου (31/10, 17:00) με το Ρέθυμνο στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης.

Θυμίζουμε ότι:

 

Η διάθεση των εισιτηρίων για τον εντός έδρας ματς του Σαββάτου 31/10 με το  Ρέθυμνο (17.00) έχει ήδη ξεκινήσει και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα αποκτήσουν διαδικτυακά μέσα από την ιστοσελίδα www.arcadikosbc.gr με μία πολύ απλή διαδικασία, εκτυπώνοντας το voucher αγοράς, το οποίο και θα προσκομίσουν στο κλειστό γυμναστήριο την ημέρα του αγώνα.

 

 

Το παιχνίδι με το Ρέθυμνο πλησιάζει... Σας περιμένουμε όλους στο ΔΑΚ Τρίπολης το ερχόμενο Σάββατο στις 17:00! #arcadikosbc #hard_work_A1

Posted by SEFA Arcadikos BC - Official_Page on Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2015

 

Επίσης η πώληση θα γίνεται και από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

 

Φυσικά, η προπώληση των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται και στα γραφεία της αρκαδικής ομάδας στο ΔΑΚ Τρίπολης.

 

Με βάση τον νέο Αθλητικό Νόμο που ήδη είναι σε ισχύ, η Κ.Α.Ε. Αρκαδικός ενημερώνει τους φίλαθλους ότι, για την αγορά κάθε εισιτηρίου με οποιαδήποτε τρόπο (internet, εκδοτήρια, δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ) είναι απαραίτητα τα εξής στοιχεία: το ονοματεπώνυμο του κατόχου, ο αριθμός ΑΜΚΑ, ο Αριθμός Δελτίου Ταυτότητας (διαβατήριο ή στρατιωτική ταυτότητα ή άδεια παραμονής) καθώς και το κινητό τηλέφωνο ή το email του. Χωρίς την προσκόμιση των παραπάνω στοιχείων δεν θα υπάρχει δυνατότητα για την αγορά εισιτηρίου.

 

Ειδικά για την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, η Κ.Α.Ε. Αρκαδικός θα ήθελε να ενημερώσει, ότι, όσοι φίλαθλοι προμηθευτούν εισιτήρια από τα εκδοτήρια, καλό θα ήταν να προσέλθουν έγκαιρα, για την αποφυγή συνωστισμού την τελευταία στιγμή.

 

Η γενική είσοδος για τον αγώνα Αρκαδικός - Ρέθυμνο Cretan Kings (31/10, 17.00) είναι 15 ευρώ και παιδικά 10 ευρώ (περιορισμένος αριθμός θέσεων για αγορά μόνο στο ΔΑΚ Τρίπολης).

 

Κάρτες διαρκείας θα πωλούνται στα γραφεία του ΔΑΚ Τρίπολης από Τρίτη – Παρασκευή: 18:00-20:00.

 

 

 

ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

 

Διαδικτυακά στην ιστοσελίδα μας www.arcadikosbc.gr  πατώντας κλικ στο μπάνερ ON LINE Αγορά εισιτηρίων.

 

 

 

Για να είναι πιο ξεκάθαρο αναφέρονται και οι 3 τρόποι παραλαβής εισιτηρίων:

 

 

 

α) Εκτυπώνοντας το voucher αγοράς, το οποίο και θα προσκομίσουν στο κλειστό γυμναστήριο την ημέρα του αγώνα και θα το ανταλλάξουν στα εκδοτήρια με το φυσικό εισιτήριο (αυτό είναι αν έχουν βάλει ως τρόπο παραλαβής το ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ)

 

 

 

β) Επίσης ΑΝ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΤΟ print @ home τότε απλώς εκτυπώνουν το εισιτήριο και δεν χρειάζεται να περάσουν από τα εκδοτήρια.

 

 

 

γ) Έχουν και την επιλογή του Mobile Ticket. Αρκεί να συνδεθούν στον λογαριασμό τους μέσω του smartphone και πηγαίνοντας στην επιλογή e-tickets εμφανίζεται το QR CODE με το οποίο μπορούν να μπουν στο γήπεδο.

 

 

 

 

 

Στο δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ".

 

 

 

ΔΑΚ Τρίπολης: Τρίτη – Παρασκευή 18:00-20:00 και το Σάββατο από τις 14:00 έως την έναρξη του αγώνα.

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων