ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Έναρξη συνεργασίας με Tickethour

Την έναρξη της συνεργασίας της με την εταιρεία Tickethour, ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τετάρτης (14/10), η ΚΑΕ Αρκαδικός.

Aναλυτικά:

 

"Η ομάδα του Αρκαδικού ανακοινώνει την επίσημη έναρξη της συνεργασίας της με την Tickethour για τις ηλεκτρονικές πωλήσεις των εισιτηρίων της ομάδας, τόσο των διαρκείας όσο και των απλών εισιτηρίων αγώνων.

Η εταιρεία Tickethour έχει δεκαετή εμπειρία σε ποικίλα θεάματα από τον Ελληνικό χώρο του αθλητισμού, των τεχνών και του πολιτισμού. Χαίρει όμως και διεθνούς αναγνώρισης καθώς έχει λάβει επιτυχώς μέρος σε διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις.

Οι πιο πρόσφατες συνεργασίες της εταιρείας ήταν συμμετοχή της στους πρώτους Ευρωπαϊκούς Αγώνες που διεξήχθησαν στο Μπακού τον περασμένο Ιούνιο, των οποίων υπήρξε επίσημος προμηθευτής Λογισμικού Εισιτηρίων και AccessControl αλλά και η ανάληψη της κεντρικής διαχείρισης των εισιτηρίων στις Βελγικές ProLeagueκαι ProximusLeague, καθεμιά με 16 ομάδες.

Βασικός στόχος της Tickethour είναι να συνεργαστεί επιτυχώς και με την ομάδα του Αρκαδικού, προσφέροντας καινοτόμες και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες!


Για τα επόμενα 3 έτη λοιπόν, μέσω του συστήματος εισιτηρίων της Tickethour, θα δίνεται η δυνατότητα στους φιλάθλους της ομάδας να προμηθεύονται διαδικτυακά τα εισιτήριά τους, επιλέγοντας συγκεκριμένη θέση, κάνοντας χρήση των υπηρεσιών Print@Home και MobileTicket.Θα μπορούν δηλαδή άμεσα να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους μέσω διαδικτύου ή κινητού τηλεφώνου, χωρίς να επισκέπτονται τα εκδοτήρια".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων