ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Κοντά στον Αρκαδικό ο Λαμπρόπουλος

Στην Ελλάδα δείχνει να επιστρέφει μετά από τέσσερα χρόνια στην Ισπανία και στην Τενερίφη ο Φώτης Λαμπρόπουλος (2,06 - 32 ετών) ο οποίος είναι κοντά σε συμφωνία με τον Αρκαδικό, με την ομάδα της Τρίπολης να είναι κοντά σε μια πολύ μεγάλη μεταγραφή.

Ο Λαμπρόπουλος αγωνίστηκε στην περίοδο 2010-2011 στον Ηρακλή και στην Α1, για να αποχωρήσει τον Φεβρουάριο του 2011 για την Ισπανία, όπου και στέριωσε, αγωνιζόμενος τα τελευταία τρία χρόνια στην ACB League. Την περσινή σεζόν είχε 7,2 πόντους και 3,3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε 33 παιχνίδια, και σίγουρα θα αποτελέσει τεράστια λύση για τον Γιάννη Καστρίτη. Ο Λαμπρόπουλος θα υπογράψει συμβόλαιο με ειδικό όρο, γεγονός που του δίνει το δικαίωμα να αποχωρήσει αν βρεθεί αξιόπιστη πρόταση από το εξωτερικό.

Πηγή: basketblog.gr/

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων