ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΜVP ο Κοψαύτης-Head coach o Kαστρίτης!

Πολυτιμότερος παίκτης της αγωνιστικής, αναδείχθηκε ο Γιώργος Κοψαύτης, ενώ προπονητής της αγωνιστικής αναδείχθηκε ο προπονητής του Αρκαδικού Γιάννης Καστρίτης, σύμφωνα με την μπασκετική ιστοσελίδα superbasket.gr.

Αναλυτικά:
"Έπεσε η αυλαία της 25ης αγωνιστικής στην Α2 Εθνική Κατηγορίας, με το superbasket.gr να σας παραθέτει τους κορυφαίους της…
Η κορυφαία πεντάδα:
1) Τάσος Τραϊανός (Φίλιππος Βέροιας)
Ο Φίλιππος Βέροιας επικράτησε του Ερμή κι έμεινε… ζωντανός στη μάχη της παραμονής στην Α2. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Τάσος Τραϊανός, που ηγήθηκε του Φίλιππου και μέτρησε 25 πόντους (8/11 δίποντα) και 6 ριμπάουντ σε περίπου 38 λεπτά συμμετοχής.

2) Γιώργος Κοψαύτης (Αρκαδικός)

Τη νίκη της αγωνιστικής πέτυχε ο Αρκαδικός! Η ομάδα της Τρίπολης επικράτησε του Ψυχικού και από τη νέα σεζόν θ’ αγωνίζεται στην Α1. Κάτι τέτοιο θα συμβεί για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου, με τον Γιώργο Κοψαύτη να κάνει τη διαφορά κόντρα στο Ψυχικό, αφού στα περίπου 33 λεπτά που έμεινε στο παρκέ είχε 18 πόντους, με 4/8 τρίποντα και παράλληλα κατέβασε 11 ριμπάουντ!

3) Σωτήρης Καραποστόλου (Καβάλα)
Η Καβάλα δεν είχε κάποιο κίνητρο, ωστόσο απέδωσε εξαιρετικά κόντρα στη Δόξα Λευκάδας. Ο πολύπειρος Σωτήρης Καραποστόλου αγωνίστηκε για περίπου 23 λεπτά, πρόλαβε, όμως, να πετύχει 24 πόντους με 6/14 τρίποντα και ταυτόχρονα έδωσε 4 τελικές πάσες σε μία… γεμάτη εμφάνιση.

4) Νίκος Ψυλέας (Εθνικός)
Ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα πανηγύρισε ο Εθνικός, ο οποίος ξεπέρασε σχετικά εύκολα το εμπόδιο της Λιβαδειάς. Πολύ καλή εμφάνιση από τον Νίκο Ψυλέα, που έμεινε στον αγωνιστικό χώρο για περίπου 30 λεπτά κι είχε 17 πόντους (5/7 δίποντα), 5 αμυντικά ριμπάουντ, 2 ασίστ και ισάριθμες τάπες!

5) Δημήτρης Δέσπος (Ηρακλής)
Ο Ηρακλής εκμεταλλεύτηκε την έδρα του, επικράτησε του Παγκρατίου και κρατάει πλέον την τύχη στα χέρια του, όσον αφορά στη μάχη της παραμονής στην κατηγορία. Ο πολύπειρος Δημήτρης Δέσπος έκανε τη διαφορά κάτω από τα δύο καλάθι και σε μόλις 22:58 συμμετοχής μέτρησε 16 πόντους, 12 ριμπάουντ και 4 ασίστ!

MVP
Γιώργος Κοψαύτης (Αρκαδικός)

Hero of the night
Δημήτρης Δέσπος (Ηρακλής)

Προπονητής

Ο Αρκαδικός θ’ αγωνίζεται στην Α1 από τη νέα σεζόν κι η δουλειά του Γιάννη Καστρίτη… δικαιώθηκε! Ο head coach της ομάδας της Τρίπολης ετοίμασε κατάλληλα τους παίκτες του για τον… τελικό με το Ψυχικό και παίρνει το… άτυπο βραβείο του κορυφαίου για την 25η “στροφή” του πρωταθλήματος. Έτσι κι αλλιώς, έγινε πολύ καλή δουλειά φέτος στον Αρκαδικό, ο οποίος παίρνει τη δεύτερη θέση και μάλιστα με διαφορά!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων